Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

(Υπάρχει Συριζαίικη συμμορία υποκόσμου); Η Ραχήλ Μακρή καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση

Η Ραχήλ Μακρή καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση

Επίθεση με κλοτσιές καταγγέλλει ότι δέχτηκε η Ραχήλ Μακρή. 

Η κα Μακρή λέει ότι από τα χτυπήματα έσπασε ο καθρέφτης του αυτοκινήτου της. Όλα έγιναν ενώ βρισκόταν μέσα στο όχημά της. Η καταγγελία έγινε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.
(Μάλιστα, ανήρτησε φωτογραφία από τον σπασμένο καθρέφτη του αυτοκινήτου της)

Ειδικότερα, όπως έγραψε η ίδια:

«Αυτά είναι τα αποτελέσματα της χθεσινοβραδινής επίθεσης που δέχτηκα ενώ βρισκόμουν μέσα στο αυτοκίνητό μου. Με κλωτσιές και ύβρεις προσπάθησαν να με εκφοβίσουν. Δεν είναι τυχαίο ότι η επίθεση από άγνωστο σε εμένα άτομο πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την δυναμική παρέμβαση του Μετώπου Νίκης στο περιφερειακό συμβούλιο όπου αποκάλυψαν με έγγραφα την απάτη σε βάρος των πολιτών της περιφέρειας Αττικής σχετικά με τα διόδια. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ύβρεις που χρησιμοποιήθηκαν είχαν το ίδιο περιεχόμενο με αυτές από την εκπομπή γνωστών υπαλλήλων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 που έχει εξαπολύσει μέσω υπαλλήλων της επίθεση σε βάρος μου και του πολιτικού φορέα του οποίου είμαι επικεφαλής.

»Ευχαριστώ τους δυο αστυνομικούς που προσπάθησαν λίγα λεπτά μετά να συλλάβουν τον δράστη και την άμεση παρέμβασή τους όταν ζητήθηκε η βοήθειά τους. Ενημερώνω το καθεστώς των κλεφτών και απατεώνων της χώρας ότι τέτοιες ενέργειες δεν με πτοούν και δεν πρόσκειται να σταματήσω να αποκαλύπτω την Βρωμιά του συστήματος που έστησαν σε βάρος της πατρίδος και του λαού μας».


http://www.zougla.gr/politiki/article/i-raxil-makri-katageli-oti-dektike-epi8esi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου