Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

(Υβριστής του ελληνικού λαού και όχι του νευρόσπαστου Τσίπρα ο "πολύς" Melenchon! Που είναι η κριτική του για την στάση της Γαλλίας απέναντι στα μνημόνια; Που είναι η κριτική του στην ΕΕ που έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της το ΟΧΙ του ελληνικού λαού; Ναι, έχει δίκαιο ο κυνικός υβριστής: Στην ΕΕ δεν υπάρχουν ηθικές αξίες και επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας. Η Γαλλία μπορεί να ακουστεί γιατί είναι ισχυρή. Λοιπόν, τσάμπα μάγκας ο σύντροφος)! Melenchon: Δεν είμαι Τσίπρας, δεν συζητώ 17 ώρες με όσους με προσβάλλουν

τσίπρας
Εγώ δεν είμαι ο Αλέξης Τσίπρας, δεν διαπραγματεύομαι 17 ώρες με ανθρώπους που με προσβάλλουν, δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας με τη σημαία της ριζοσπαστικής Αριστεράς Jean-Luc Melenchon, μιλώντας στον ιστότοπο της γαλλικής εφημερίδας Le Parisien.

Ο κ. Melenchon απαντούσε στην κριτική που δέχεται σε σχέση με την δέσμευσή του να αναδιαπραγματευθεί τις καταστατικές συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς πολλοί επισημαίνουν ότι, σε μια τέτοια διαπραγμάτευση, ο ριζοσπάστης αριστερός πολιτικός θα έβρισκε απέναντί του τον «τοίχο» της Γερμανίας.
«Οι Γερμανοί δεν έχουν δει ποτέ απέναντί τους μια Γαλλία η οποία να τους λέει όχι», απάντησε ο υποψήφιος πρόεδρος, του οποίου τα δημοσκοπικά ποσοστά έχουν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, δίνοντάς του ελπίδες για συμμετοχή στον β’ γύρο των εκλογών, στις 7 Μαΐου.
«Εγώ δεν μιλώ 17 ώρες με κάποιον που με προσβάλλει! Εγώ εκπροσωπώ τη Γαλλία!», διακήρυξε ο κ. Melenchon.
Η θέση αυτή του Melenchon που αντιδιέστειλε τον εαυτόν του απέναντι στον Τσίπρα στέλνει ένα θετικό μήνυμα για τήρηση συνέπειας λόγων και έργων, η οποία ασφαλώς θα κριθεί στην πράξη. Το κρίσιμο θέμα και ερώτημα για τον Melenchon είναι η εμμονή σε μια εναλλακτική εκτός ευρώ αλλά και ΕΕ δυνατότητα.
http://www.iskra.gr/melenchon-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%B7%CF%84%CF%8E-17-%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BC/

2 σχόλια:

  1. Τί ; Δεν κατάλαβα υπερασπιστές τού προδότη είσαστε;; Την προδοσία πολλοί τήν θέλανε τον Προδότη Ουδείς! Καί ο Τέτοιος Πρόδωσε ωμά όχι μόνο την Αριστερά αλλά και τον Ελληνικό Λαό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή