Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Για τον... νεκρό μύθο των ΜΑΤ...


(Έξω ο φονιάς, προαγωγή το φασισταριό! Μήπως...υπόγεια συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ - ΧΑ); Ο...αριστερός "εκδημοκρατισμός της ΕΛΑΣ" άρχισε με προαγωγές χρυσαυγιτών ΜΑΤατζήδων - Ο "μύθος των ΜΑΤ" σε θέση αστυνομικού διευθυντή


(http://odofragma-skas.blogspot.gr/2016/02/blog-post_557.html)


Αυτός είναι ο Δαρείος Λυκιαρδόπουλος, Χρυσαυγίτης Ματατζής που ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε Αστυνομικό Διευθυντή!


Τι έγραφε η ΑΥΓΗ 19.11.2014


"....ΣΥΡΙΖΑ: Οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν

Είναι σαφές ότι οι μονάδες της Αστυνομίας, ακόμα και οι πλέον 'διακεκριμένες' για την αγριότητά τους, δεν αυτενεργούν. Υπεύθυνοι για το σχέδιο δράσης τους, και τη μεταβολή ιδίως της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης σε φρούρια ασύδοτης αστυνομοκρατίας, είναι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Κικίλιας και ο ίδιος ο πρωθυπουργός. 
Στην 41η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου απέδειξαν πόσο μικρή είναι η απόσταση ανάμεσα στο μίσος για τη Μεταπολίτευση και τη δυσανεξία προς τη δημοκρατία" τονίζει το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγοντας πως "είναι απολύτως επείγον για τα χθεσινά γεγονότα να τοποθετηθούν όλοι. Αυτή η κυβέρνηση, που φοβάται τον Νοέμβρη γιατί απεχθάνεται τη δημοκρατία, πρέπει να φύγει, αν είναι δυνατόν, τα επόμενα 24ωρα. Στο μεταξύ οι υπεύθυνοι για τις χθεσινές αθλιότητες θα πρέπει να λογοδοτήσουν...."

Ήταν ο επικεφαλής των ΜΑΤ Χρυσαυγίτης;
2014 Εκπαιδευτικοί – συμπαραστάτες στον αγώνα ενάντια στο «μαύρο» στην ΕΡΤ, που συμμετείχαν στην κινητοποίηση της Παρασκευής έξω από το
υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και το Υπουργείο Οικονομικών, μας έστειλαν τη φωτο (όπου δέχεται επίθεση ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Γ Καλομοίρης), με το σχόλιο, ότι ο αστυνομικός των ΜΑΤ με το καπελλάκι, είναι «ο Δαρείος ο γνωστός χρυσαυγίτης που χτες έδινε εντολές στα ΜΑΤ και έξω από το διοικητικής μεταρρύθμισης και στο οικονομικών. Πρέπει να ήταν οι ίδιες διμοιρίες που χτύπησαν και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ την ημέρα της απαγορευμένης διαδήλωσης κατά ΕΕ «. Για όσους δεν θυμούνται, ο Δαρείος Λυκιαρδόπουλος υπήρξε το 1998, μάρτυρας υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής στη δίκη των φασιστών για την δολοφονική επίθεση στον τότε φοιτητή και μέλος των ΕΑΑΚ (παραταξη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στα πανεπιστήμια) Κουσουρή, γιατί ήταν αυτός που συνόδευε τους χρυσαυγίτες λίγα λεπτά πριν τη δολοφονική επίθεση. 
Πηγες: 

Διαβάστε περισσότερα: https://www.kar.org.gr/
Παραπλανητική ενημέρωση του κέντρου από τα ΜΑΤ προκειμένου να αυθαιρετήσουν


Πόσο "παραγωγική", για να μιλήσουμε και εμείς με μοντέρνους μνημονιακούς όρους, είναι η διψασμένη (για νερό) διμοιρία του Δαρείου Λυκιαρδόπουλου που μπορεί να ψεκάζει, να βαράει, να συλλαμβάνει και να τραμπουκίζει όποιον και όποια θέλει, εδώ και χρόνια; 
Όσοι έχουν μία επαφή με τα γεγονότα του δρόμου γνωρίζουν ότι η διμοιρία που κουμαντάρει, ή έστω συμμετέχει, ο συγκεκριμένος αξιωματικός έχει την τάση να πρωταγωνιστεί σε επιθέσεις, συγκρούσεις, επεισόδια και συλλήψεις. Απο τον καυτό Δεκέμβρη του 2008, μέχρι τη μάχη του Συντάγματος το καλοκαίρι του 2011, από την απεργία στις 28-29 Ιουνίου του 2010 για το ασφαλιστικό, μέχρι το πρόσφατο κλείσιμο της ΕΡΤ, τις πορείες για τον Φύσσα και δεκάδες ακόμα συναντήσεις ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομία, ο Δαρείος φροντίζει να μένει στην επικαιρότητα. 

Ο Δαρείος Λυκιαρδόπουλος είναι ένας μύθος για τα ΜΑΤ. 
Στη διεύθυνση http://ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=1&t=2792&sid=8e648481409bc32ad4753d4b51830502&start=30 διαβάζουμε μπατσικούς ύμνους για τη δράση του και μαθαίνουμε μέσα απο αστυνομικά λεγόμενα το βιογραφικό του: Τι κρατάμε απο αυτό; Εκτός από μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη των ναζί για την επίθεση στον Δημήτρη Κουσουρή το 1998, έχει προυπηρεσία στα ΕΚΑΜ, δύο στερήσεις βαθμού, και μία "θρυλική" διμοιρία που "έγραψε ιστορία". Επίσης, στο ίδιο forum μαθαίνουμε ότι τον πρότεινε ο αρχηγός για διοικητή στη φασιστοφωλιά της ομάδας Δέλτα, αλλά αυτός αρνήθηκε γιατί ήθελε να εκπαιδεύσει ο ίδιος "τα παιδιά" για ένα μήνα. 
Ο Δαρείος πάντα προτρέπει τη διμοιρία του να βγαίνει μπροστά τη στιγμή της επέμβασης, ακόμα και αν υπάρχει ο κίνδυνος να εγκλωβιστεί αυτή ανάμεσα σε πολυάριθμους μάχιμους διαδηλωτές, κάτι που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες για τα "παλικάρια" του.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ: http://imf-fuck-off.blogspot.gr/

Αναρτήθηκε από http://diktiospartakos.blogspot.gr/2016/02/blog-post_774.html

http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2016/02/blog-post_92.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου