Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΛΑ.Ε: Καταγγέλλει τις αντιδημοκρατικές προκλήσεις σε βάρος εκδήλωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Ν. Φιλαδέλφεια

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η ΛΑ.Ε καταγγέλλει τις βαθιά αντιδημοκρατικές και ”τραμπούκικες” προκλήσεις διατεταγμένων ”οπαδών” στη Νέα Φιλαδέλφεια ενάντια σε πολιτική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Οι προκλήσεις αυτές, οι οποίες σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τον γνήσιο φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ και τις ιστορικές δημοκρατικές παραδόσεις του, είναι αδιανόητες και πρωτοφανείς, πολύ περισσότερο που επιδιώκουν να πνίξουν την ελεύθερηδιακίνηση απόψεων και ιδεών και κάθε έννοια δημοκρατικής ζωής στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας, μια πόλη με μεγάλη δημοκρατική ιστορία.
Δυστυχώς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ακολουθώντας μια πολιτική πελατειακών σχέσεων και εξυπηρετήσεων προς τους μεγαλοϊδιοκτήτες των ΠΑ.Εενισχύει και αποθρασύνει, αντί να αποθαρρύνει, διατεταγμένες ομάδες ”φανατικών” να παίζουν ένα βαθιά αντιδημοκρατικό ρόλο τρομοκράτησης απέναντι σε όσους έχουν διαφορετικές θέσεις για κρίσιμα θέματα που αφορούν το περιβάλλον και τη ζωή των πόλεων και πολύ περισσότερο αγωνίζονται για την καταξίωση των απόψεων τους.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Οι πόλεις και οι γειτονιές ανήκουν στους κατοίκους τους και πρέπει να ενισχυθούν ως χώροι ελεύθερης διακίνησης απόψεων και ελεύθερηςανάπτυξης των αιτημάτων, των κινημάτων και του αγωνιστικού φρονήματος των πολιτών.
http://www.iskra.gr/%CE%BB%CE%B1-%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου