Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Γιορτάζουν...

Εφτά χρόνια Μνημόνια λοιπόν και με τις επίσημες υπογραφές τα ομολογούν και καθορίζουν έως το 2060.Στην πραγματικότητα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Ποια είναι η μεγάλη νίκη τους μέσα σ' αυτά τα 7 χρόνια?
Η σιγουριά τους ότι με την κάλυψη των αφεντικών τους μπορούν να εξαπατούν,να εξοντώνουν έναν λαό,να καταργούν το όποιο Σύνταγμα,να παραδίδουν τη χώρα αλυσοδεμένη για δεκαετίες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.










Ο ΜΟΝΙΜΟΣ...






ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.

 

http://lysippos-mustang.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Το τι κατάλοιπα κουβαλάει ο κάθε "Αρχηγός" κόμματος ή κράτους είναι Εμφανές τόσο σε "Ξένους " όσο και στους "Δικούς" μας!!! Αυτά τα αρρωστημένα ψυχοφθόρα Σύνδρομα Είμαστε Υποχρεωμένοι να τα Υποστούμε!!! Αυτοί ΌΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΗΨΕΙΕΣ!!! Ζούνε σε Ένα Αλλο Μοντέλο/Κόσμο!!! Αυτό Είναι και ΜΙΑ ΥΦΉ ΤΟΥ ΚαπιταλοΝαζιστοΦασιστικού Πολυδιάστατου ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ!!!

    Τίποτα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!!

    Το βλέπουμε από τον Χίτλερ/Γκαίμπελς/Χίμλερ μέχρι τους "Δικούς" μας ΟΛΟΥΣ π.χ. Χούντα Παπαδόπουλος ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ/ΣΗΜΕΡΑ!!! Το Ψυχασθενές Τους, που Είναι Όμοιο και Ταυτόσημο με το Ίδιο Πολιτικοοικονομικό Σύστημα (Καπιταλισμός λέγεται) υπάρχει παντού από την προσωπική Τους Ζωή μέχρι της "Φασιστοδημοκρατικές" τους αποφάσεις! Χρησιμοποιούν Λαϊκές Δημοκρατικές Διαδικασίες για να καλύψουν την Απαξίωση που έχουν για την Ζωή!

    Διότι ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΕΣ!!! Είναι Πνεύματα Μιας .... Ανώτερης Τάξης/Επιπέδου!!!

    Χειρίζονται καλά Τον Φόβο Επειδή Φοβούνται!!!! Ζούνε Από Τον Φόβο Μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή