Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Αθλια επίθεση στον κομμουνιστή γιατρό Π. Παπανικολάου από Συριζαίικη ιστοσελίδα

Για την κοινωνική, πολιτική και συνδικαλιστική αγωνιστική παρουσία του κομμουνιστή γιατρού Πάνου Παπανικολάου έχουμε αναφερθεί στον ιστότοπο μας αρκετές φορές.

Όπως τότε που δημόσια δήλωνε ότι "τα δημόσια νοσοκομεία ... βρίσκονται στην εντατική", καταγγέλοντας την εφαρμοζόμενη εγκληματική πολιτική στον χώρο της δημόσιας υγείας, όταν απαντούσε στους ψευτοτσαμπουκάδες του πρώην υπουργού Υγείας, Α. Γεωργιάδη, ο οποίος μόνο στο πρώτο πεντάμηνο της θητείας του ήταν «υπεύθυνος για 1000 θανάτους συνανθρώπων μας», σύμφωνα με τον αγωνιστή γιατρό.



Είχαμε επίσης κάνει αναφορά όταν ο Π. Παπανικολάου δημόσια  κατάγγειλε ότι «Η ρήψη χημικών ενάντια στους διαδηλωτές είναι μια πρακτική καθαρά δολοφονική» καθώς και όταν αναπαράγαμε την συγκλονιστική τοποθέτηση του για την φοίτηση σε ελληνικά σχολεία των παιδιών μεταναστών και προσφύγων.

Κάναμε αυτή την εισαγωγή για να αναπαράγουμε δημοσίευμα από την εφημερίδα «Πριν» το οποίο μας ενημερώνει ότι ο κομμουνιστής γιατρός δέχεται μια χυδαία επίθεση από ιστοσελίδα φιλικά προσκείμενη στο κυβερνητικό κόμμα,η οποία σύμφωνα με πληροφορίες διαχειρίζεται ο γιατρός στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βαρνάβας.

Το κείμενο από το "ΠΡΙΝ"

ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΣΙ  και του αγωνιστή κομμουνιστή γιατρού Πάνου Παπανικολάου, ανάλογες της μονταζιέρας της ΝΔ, έχουν ενεργοποιήσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τους «τσούζει» η ασυμβίβαστη πάλη στο χώρο της Υγείας, που χαλάει το κυβερνητικό «success stoiy». Πρόσφατη ανάρτηση του ΣΥΡΙΖΟπληκτου ygeia. net υπονοεί πως η ΑΡΣΙ (μαζί με την ΠΟΕΔΗΝ και τη ΝΔ για ξεκάρφωμα) ευθύνεται για δημοσίευμα της τουρκικής Χιουριέτ, για τα προβλήματα της Υγείας στην Ελλάδα.
Σε λίγο, θα κατηγορήσουν την ΑΡΣΙ και για ...αντεθνική δράση.

Προχθές κυκλοφόρησε ανώνυμο προβοκατόρικο κείμενο που χλευάζει τον Π. Παπανικολάου και τον καλωσορίζει στις τάξεις του «μεγαλοδιευθυντικού κατεστημένου»!

Οι αθλιότητες αυτές δείχνουν τον πανικό των κυβερνητικών υπαλλήλων. Όμως «σ’ αυτά εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει». Δεν πρόκειται να ξεμπλέξουν εύκολα, γιατί απέναντι τους δεν θα βρουν «δηλώσεις», αλλά το ίδιο το κίνημα...

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/04/blog-post_3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου