Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Γιώργος Κασιμάτης: Θέλουν αναθεώρηση για νομιμοποίηση εκτροπώνΤην  άποψη ότι η αναθεώρηση του Συντάγματος σε μία χώρα που η εθνικής της κυριαρχία έχει  κουρελιαστεί από τις επιβολές των δανειστών, είναι άνευ νοήματος , διατύπωσε ο Συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης , μιλώντας στον 9.84.


Ειδικότερα δε, όπως είπε η προτεινόμενη σε διάλογο αναθεώρηση με το σχέδιο Κατρούγκαλου, ουσιαστικά είναι σε συνέχεια των απαιτήσεων των δανειστών να κανονικοποιήσουν  , ότι αντισυνταγματικό έχουν επιβάλει , από την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας μέχρι την υφαρπαγή της κυριαρχίας μας, στο όνομα του δανεισμού. ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

http://gregordergrieche.blogspot.gr/2017/04/blog-post_39.html#more

2 σχόλια:

 1. Έχουν ΚΑΚΌ ΣΚΟΠΌ! ΘΈΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΉ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΠΡΟΔΟΣΊΑ και Τυπικά! Το θέλουν οι Αποικιοκράτες! Οι Λακέδες εκτελούν ΜΌΝΟ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ!

  Βρήκαμε και παραθέτουμε το κάτωθεν:


  Ανώνυμος29 Μαρτίου 2017 - 1:44 π.μ.
  ΘΕΜΑ: Ομοιότητες και Διαφορές, Ταυτότητες και Ισότητες.

  Ερώτηση για τους ... Τετραπέρατους:

  Βρέστε Ομοιότητες και Διαφορές Μεταξύ του "Δημοψηφίσματος" του Ερντογκάν και Της Προσπάθειας Θεμελιακής Αλλαγής του Σημερινού Συντάγματος (Μαζί και το τα της Εκκλησίας της Ελλάδος) των Ελλήνων!
  Παράλληλα Διατύπωσε και Βρέστε με την Άτοπο Απαγωγή της Σχέσης ΜΚΟ και Διάλυση Μιας Χώρας (Συγκεκριμένη Διάταξη των Συντεταγμένων: Ορίζουμε Χώρο: Ελλάς). Ως Βοηθητικό Τύπο παίρνουμε την ΜΚΟ με τα Κοινά Νούμερα: Πράττττω, βγάζουμε ΥΠΈΞ με την Συντεταγμένη Στροφογυριζόπουλο.
  Δεν Αναγνωρίζουμε Λύσεις (Μιγαδικές) με Χρόνους, Θρόνους και Αξιώματα Πατριαρχικά, Διότι με την Μελέτη του 2004 Το Παγκόσμιο Συνέδριο Φυσικών Επιστημών Του Πάνω και Κάτω Μαχαλά στην Ανω Βόλτα τα Απέρριψε με Παμψήφιο. Επίσης Όσοι Φοιτητές Επισκέφτηκαν τα Φροντιστήρια ΗΠΑ (=ήμουν παράνομος/πρόστυχος ανάκαθεν) δεν θα Εξετασθούν, Να Παραδώσουν Αμέσως Λευκή Κόλαση (!) Και Αποβάλλωνται/Αποβάλωνται ΩΣ Απόβλητα.

  Η Εξέταση Αρχινά για Τους Υπόλοιπους.

  Και Καλή Επιτυχία.

  Ο Διδάκτωρ Σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι δυνάμεις τους σκότους καί τής ανομίας εδώ καί χρόνια εργάζονται μεθοδικώς καί συστηματικώς γιά τόν αφανισμό τής Ελλάδος! Εκμεταλλεύονται τήν πνευματική ακηδία τών Ελλήνων καί προχωρούν ακάθεκτες. Οι δυνάμεις αυτές έχουν όνομα καί ταυτότητα: είναι τό ΣΥΝΟΛΟ τού διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που εκπροσωπείται στό Κοινοβούλιο-χαμαιτυπείο, αλλά καί όσοι πολίτες τους στηρίζουν διά τής ψήφου τους είτε συνειδητώς είτε βλακωδώς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή