Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Αθωωτική η απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης για την Κριστίνα ΜακνέαΜε την αθωωτική απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης έληξε η μακρόχρονη και ψυχοφθόρα δικαστική περιπέτεια της Κριστίνα Μακνέα,  πρ. εργαζομένης του Δήμου Δέλτα.

Όπως είναι γνωστό η Κριστίνα Μακνέα που αναγκάστηκε να πάρει μετάταξη σε άλλο Δήμο για να γλυτώσει το κυνηγητό και ενδεχομένως τα «χειρότερα», είχε καταδικαστεί πρωτόδικα το 2013 σε φυλάκιση 27 μηνών, μετά από μήνυση της κουμπάρας του πρ. Δήμαρχου Εχεδώρου (νυν Δέλτα) την οποία υποστήριξε ο ίδιος ο πρ. Δήμαρχος και ο σύζυγός της, πρ. πρόεδρος του τοπικού συλλόγου εργαζομένων, ενώ αξίωναν και χρηματική αποζημίωση για ηθική βλάβη ύψους  50.000 ευρώ.
Η αθωωτική απόφαση της περασμένης Πέμπτης (30/3/2017) του Εφετείου Θεσσαλονίκης αποτελεί δικαίωση και προσωπική νίκη για την εργαζόμενη που σύρθηκε στα δικαστήρια, γιατί εκτέλεσε ορθά τα υπηρεσιακά της καθήκοντα, για την δύναμη που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα παραδίδοντας μαθήματα αξιοπρέπειας και ήθους.
http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/athootiki-apofasi-tou-efeteiou-thessalonikis-gia-tin-kristina-maknea/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου