Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

“Κραυγή αγωνίας” στην aftodioikisi.gr από αναπληρώτρια δασκάλα -Θα χωριστούν οικογένειες
Τη διαμαρτυρία αλλά και την αγωνία της εκφράζει μέσω επιστολής που έστειλε στην aftodioikisi.gr αναπληρώτρια δασκάλα. Σε αυτήν αναφέρεται στη διαδικασία των αιτήσεων που έτσι όπως “κυλάει” επιφέρει πλήγμα σε πολλές οικογένειες.

«Αναφορικά με την ανακοίνωση υποβολής των αιτήσεων αναπληρωτών δασκάλων τον Απρίλιο θα ήθελα ως σύζυγος στρατιωτικού και αναπληρώτρια δασκάλα ειδικής αγωγής να εκφράσω την αγανάκτηση μου καθώς οι μεταθέσεις των στρατιωτικών ανακοινώνονται τον Ιούνιο και κάθε χρονιά γνωρίζαμε που θα δηλώσουμε τόπο προτίμησης. Αν όμως βγουν οι αιτήσεις όπως φημολογείται τον Απρίλιο αυτό θα είναι καταστροφικό γιατί θα δηλώσουμε στα τυφλά με αποτέλεσμα να χωριστούν οικογένειες. Δεν είμαι η μοναδική περίπτωση, υπάρχουν πολλές γυναίκες αναπληρώτριες στρατιωτικών και αστυνομικών και κάτι τέτοιο αν ισχύσει θα είναι τρομερό πλήγμα για τις οικογένειες μας που θα χωριστούμε σε όλη την Ελλάδα. Για αυτό το Υπουργείο θα έπρεπε πιο σοβαρά να λάβει υπόψη του και αυτές τις παραμέτρους και όχι αυθαίρετα να χωρίζει τις οικογένειες. Υπηρετούμε χρόνια την εκπαίδευση με μηδενικά εργασιακά δικαιώματα, η προστασία της οικογένειας είναι και θεσμικά κατοχυρωμένη, ας μην εθελοτυφλεί λοιπόν το Υπουργείο και ας μας λάβει υπόψη του».
http://www.aftodioikisi.gr/parapona_sto_dimarxo/kravgi-agonias-stin-aftodioikisi-gr-apo-anaplirotria-daskala-tha-xoristoun-oikogeneies/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου