Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

(Εδώ το αντιπολεμικό κίνημα είναι αριστερό, κύριοι της Ίσκρας: Κρατάει ίσες αποστάσεις από τους Ιμπεριαλιστές και δεν πρακτορεύει την εξωτερική πολιτική της Ρωσίας - και με τις στρατιωτικές της επεμβάσεις)! Παγκρήτια αντιπολεμική κινητοποίηση σήμερα. Να κλείσει η βάση της Σούδας!Παγκρήτια αντιπολεμική κινητοποίηση, με μηχανοκίνητη πορεία προς τη βάση της Σούδας, πραγματοποιείται σήμερα, Κυριακή 13 Μαΐου, με κύριο αίτημα το κλείσιμο της αμερικανονατοϊκής βάσης.

Οι διαδηλωτές ζητούν, επίσης, τη μη συμμετοχή της πατρίδας μας στους πολέμους που ξεριζώνουν τους ανθρώπους από τις εστίες τους, δημιουργούν τους πρόσφυγες και ξαναμοιράζουν τα σύνορα με το αίμα των λαών.
Τα καλέσματα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο, από δεκάδες φορείς σε ολόκληρη την Κρήτη, προμηνύουν ότι θα υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση των πολιτών.
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων. Θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης, που θα καταλήξει στο Ενετικό Λιμάνι και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η μηχανοκίνητη πορεία προς τη βάση στο Μαράθι. Η κινητοποίηση θα καταλήξει στα Καθιανά Ακρωτηρίου, που θα γίνει λαϊκό γλέντι.
http://www.iskra.gr/?p=84293

1 σχόλιο: