Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

(Ας αφήσουν τις μισές "αλήθειες" οι καιροσκόποι της ΛΑΕ. Ο Γ. Σταθάς ήταν από τους αγνούς Πασόκους των λαϊκών τάξεων, συνδικαλιστής βιομηχανικός εργάτης στην εταιρεία «Αλουμίνιον της Ελλάδος» και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς. Από την αρχή της μνημονιακής προδοσίας του ΠΑΣΟΚ στήριξε ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο εξελέγη δυο φορές βουλευτής. Το καλοκαίρι του '15 αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσχώρησε στην ΛΑΕ. Προφανώς, δεν του χωρούσε ούτε το κοστούμι του καιροσκοπικού Λαφαζανισμού και τον Απρίλιο του '16 προσχώρησε στην Πλεύση Ελευθερίας)! Πρώην βουλευτής αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και δουλεύει εργάτης στο Βερολίνο [εικόνες]



Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά, ο οποίος ακολούθησε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στη ΛΑΕ και δεν εξελέγη τον Σεπτέμβριο του 2015.
Είχε ήδη προκαλέσει αίσθηση στη βουλή με τις αριστερές απόψεις του. Είχε γίνει γνωστό ότι πρόσφερε κάθε μήνα το μισθό του, από τη θέση που κατείχει στον ιδιωτικό τομέα, στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Αρχικά, μάλιστα, είχε αρνηθεί να παραλάβει βουλευτικό αυτοκίνητο και δεν δέχτηκε ούτε την προσωπική φρουρά που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής.
Αντ’ αυτού, ζήτησε με επιστολή του προς τον αρμόδιο Υπουργό, οι δύο προβλεπόμενοι για την ασφάλειά του αστυνομικοί να προστεθούν στη δύναμη του Α.Τ. Αλιάρτου.
Σήμερα, ο Γιάννης Σταθάς, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του μέλος της ΛΑΕ στο Twitter, πλέον ζει και εργάζεται ως βιομηχανικός εργάτης στη Γερμανία.
«Ο σύντροφος μας ο Γιάννης Σταθάς βιομηχανικός εργάτης, μετανάστης στο Βερολίνο, για να τα βγάλει περα …που να παρατήσουν άλλοι υπουργεία, μισθούς κ βουλευτικές καρέκλες για να βγουν στο μεροκάματο; Θέλει να χεις ψυχή κ την λέξη αξιοπρέπεια να τη γράφεις με τη ζωή σου…» αναφέρει η ανάρτηση.
https://papaioannou-j.gr/archives/232179

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου