Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

(Κατοχικά)... Ανοικτή πληγή η μετανάστευση των Ελλήνων ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ EUROSTAT

Ανοικτή πληγή η μετανάστευση των Ελλήνων

To 6% των Ελλήνων ηλικίας 20-64 ετών κατοικούσαν το 2017 σε άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα η Eurostat. To 2012 το εν λόγω ποσοστό ήταν 4,7% όπως και το 2007.

Συνολικά, σε επίπεδο Ευρ
ωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) το 3,8% των πολιτών κατοικούσαν σε άλλο κράτος μέλος από το κράτος της ιθαγένειάς τους το 2017, αυξημένο κατά 2,5% σε σχέση με πριν από δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, τα ποσοστά αυτά ποικίλλουν σημαντικά μεταξύ των κρατών-μελών, από 1% για τους πολίτες της Γερμανίας έως 19,7% για τους πολίτες της Ρουμανίας. Επίσης υψηλά ποσοστά καταγράφηκαν στη Λιθουανία (15,0%), στην Κροατία (14,0%), στην Πορτογαλία (13,9%), στη Λετονία (12,9%) και στη Βουλγαρία (12,5%).

Σε γενικές γραμμές, μεγαλύτερη κινητικότητα παρατηρείται στους απόφοιτους τη
ς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην ΕΕ, καθώς αποτελούν το 32,4% του συνόλου των πολιτών που έχουν μετοικήσει σε άλλο κράτος-μέλος. Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, το ποσοστό αυτό είναι 31,4%. 

Τέλος, παρατηρείται πως το ποσοστό απασχόλησης στους Έλληνες που βρίσκονται σε άλλη χώρα της ΕΕ, είναι κατά 19,5% υψηλότερο από το αντίστοιχο στους κατοίκους της Ελλάδας, (77,3% σε σχέση με 57,8%). Συνολικά στην ΕΕ, η διαφορά είναι 4% (76,1% σε σχέση με 72,1%).


http://www.zougla.gr/greece/article/eurostat-to-6-ton-elinon-ilikias-20-64-eton-katikousan-to-2017-se-ales-xores-meli-tis-e

1 σχόλιο:

  1. Το να "Φύγεις" από όχι μόνο το Ωραιότερο Κλίμα Αλλά και τον Ωραιότερο Τόπο (Θάλασσα Βουνά Γή) σημάνει ή Πάνβλακας και Πάνηλιθιος Είσαι ή ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΜΕ ΒΙΑ ΣΕ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΖΟΥΝ!!!

    Αυτό Γινότανε Ανέκαθεν και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΡΕ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (βλ. Κύπρο στην Ελβετία και το 74!!)! Αυτός ο ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΆΛΛΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ! Μάλιστα οι Σκατοχουνταίοι ΕΙΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΗΛΙΑ ΌΣΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΦΕΡΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΞΕΝΟΥΣ (Κυρίως Πακιστανούς!!!)!

    Αυτή Είναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥ Των Ελληνων (Από Την Γη Τους Την Πατρίδα Τους) που την κάναν Καραμέλα ως "Μετανάστευση"!!!

    Και Σήμερα ΒΆΛΑΝΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟ ... ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ!!! ΛΕΓΕΤΑΙ "ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΟΙΩΣΗ"!!!

    .... το Τί γίνεται σε Αλλους.... "Μαχαλάδες";;;; ΕΜΕΝΑ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!! ΕΓΩ ΈΧΩ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΈΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΠΟ (που μου τον μικραίναν τόσο το '22 όσο και το "74 ΟΙ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ "ΜΑΣ" ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!

    ΕΓΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ;;; Την ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ! ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΒΟΘΡΟΔΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!

    ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΙΑ ΔΕΚΆΡΑ!!!

    Αι Σιχτίρι Σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή