Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Απολαυστικός καυγάς Ρωμανιά - Αλωνίτου (Βίντεο)

Αρχικά πριν αναφερθούμε στον απολαυστικό καυγά που παρακολουθήσαμε σήμερα το πρωί από την τηλεόραση του Σκάι μεταξύ του εργατολόγου Γ. Ρωμανιά και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου, να πούμε δυο λόγια για τους πρωταγωνιστές του.


Ο πρώην γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, είναι ένα άτομο που δεν έχει καμιά σχέση με την αριστερά.
Στον εργασιακό του βίο υπήρξε υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος της ΔΕΗ και σαν συνδικαλιστής αντιπολιτευόταν τότε την Πασοκρατούμενη ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ επικεφαλής μιας ομοσπονδίας (ΟΜΕ-ΔΕΗ).
Δεν είναι στην πρόθεση μας να αναφερθούμε αναλυτικά στο βιογραφικό του. Απλώς επισημαίνουμε ότι το 2012 εντάσσεται στους ΑΝΕΛ και κατεβαίνει υποψήφιος στις ευρωεκλογές.
Με πρόταση του κόμματος του Καμμένου αναλαμβάνει στις αρχές του 2015  Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης. Μερικούς μήνες μετά παραιτείται από την κυβερνητική θέση και με επιστολή του στον υπουργό Κατρούγκαλο τονίζει ότι είναι «αδύνατο να παραμείνει στη θέση του μετά την ψήφιση των δύο μνημονιακών νομοθετημάτων». Δεν δίστασε επίσης να χαρακτηρίσει τους πρώην συντρόφους του σαν «κομπιναδόρους»  και πολιτικούς απατεώνες.

Το 2015 προσχωρεί στην "Λαϊκή Ενότητα" του Λαφαζάνη, ενώ κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει ότι είναι απ' τους καλύτερους γνώστες που υπάρχουν ότι αφορά εργατικά ζητήματα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, είναι ιδιαίτερη περίπτωση.  Αυτό το Συριζαίικο τραγελαφικό σούργελο, έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ ηλιθιότηταςκαι γελοιότητας.
Πρόχειρα μας έρχεται στο μυαλό η απίστευτη τηλεοπτικής της δήλωση στην οποία ισχυριζόταν ότι  "..αυτοί που ψήφισαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα μας οδηγούσαν να βγούμε κατ' ευθείαν έξω από το ευρώ...", ενώ για τα υπόλοιπα "κατορθώματά" της θα αφήσουμε να μιλήσει ο "Τσολιάς" της "Εληνοφρένειας". (Κανονικά μόνο οι σατιρικές εκπομπές πρέπει να ασχολούνται μαζί της).

Σήμερα, λοιπόν το πρωί, στην τηλεοπτική εκπομπή του Αυτιά πήγε να επαναλάβει ο Γ. Ρωμανιάς τι έχει υπογράψει και τι μέτρα δεσμεύτηκε να εφαρμόσει, μετά την υποτιθέμενη έξοδο απ' τα μνημόνια αυτή η κυβέρνηση πολιτικής ξεδιαντροπιάς.

Την Αυλωνίτου την έπιασε ο κομματικός πατριωτισμός και διέκοπτε συνεχώς τον εργατολόγο με αποτέλεσμα να τα πάρει στο κρανίο ο Ρωμανιάς.
Στο παρακάτω καυγά ακούμε μεταξύ άλλων να λέει στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: "Σε παρακαλώ, είσαι περιορισμένων γνώσεων κι έχεις το θράσος όταν μιλά ο άλλος να παρεμβαίνεις και να πετάς πατάτες! Αυτό κάνεις!"
   



http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2018/05/blog-post_131.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου