Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

(Απεργούσαν, όμως - και δεν είχαν πάει παραλία)! Η διαδήλωση της Καμάρας στην Θεσσαλονίκη χαλάει την φιέστα της ΓΣΕΕ (Βίντεο)




Στα τέσσερα βιντεάκια που ανάρτησε στο διαδίκτυο -και μας έστειλε-  σύντροφος Χρήστος Αβραμίδης παρακολουθούμε την διαδήλωση της Καμάρας στην Θεσσαλονίκη να χαλάει την φιέστα της ΓΣΕΕ.


Βλέπουμε τον αγωνιστή δάσκαλο Ηλία Σμήλιο να δίνει τον παλμό των συγκεντρωμένων και τα αγωνιστικά συνθήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο: "Αλήτες λέρες εργατοπατέρες",  "Δεν είναι απεργία αυτή των εργατών, είναι της κυβέρνησης και των εργοδοτών", "Οργάνωση από τα κάτω, συντονισμός, κάτω ο υποταγμένος συνδικαλισμός", "Τέρμα πια στις αυταπάτες ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες" ήταν μερικά απ' αυτά που ακούστηκαν.

Παράληλα οι διαδηλωτές πέταξαν μπογιές στα γραφεία των βιομηχάνων, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι διμοιρίες ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένες έξω απ' τα κτίρια στα οποία στεγάζονται γραφεία συμβολαιογράφων - "κορακιών" οι οποίοι κάνουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Η πορεία κατέληξε στην Αριστοτέλους όπου διμοιρίες των ΜΑΤ φύλαγαν το κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του  ΣΥΡΙΖΑ για να μην δεχθεί την "αγάπη" του κόσμου.


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/05/blog-post_866.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου