Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΔΣΝΑ 24-5-2018

             ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                                                   24-05-2018
                      ΣΤΟΝ Ε.Δ.Σ.Ν.Α
            image (4).jpeg

                                                      ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Οι εργαζόμενοι του ΕΔΣΝΑ στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24-05-2018 στο χώρο του Χ.Υ.Τ.Α ΦΥΛΗΣ, με μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων, αποφάσισαν ομόφωνα να διεκδικήσουν μαζικά και κινηματικά την λύση των παρακάτω θεμάτων:

1.  Τον αιφνίδιο αποκλεισμό των εργαζομένων στα γραφεία από την πρόβλεψη απασχόλησης κατά τις Κυριακές αλλά και γενικότερα θέματα που δημιουργούνται από το έγγραφο των Επιθεωρητών εργασίας.
 2.  Την αναιτιολόγητη καθυστέρηση της καταβολής  σε χρήμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 97 του Νόμου 4483/17.
3.  Την επιτάχυνση των διαδικασιών ορθής κατάταξης των συναδέλφων αορίστου χρόνου σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην απίστευτη ταλαιπωρία που έχουν υποστεί τα τελευταία τρία χρόνια με το θέμα αυτό.
4.  Α) Β.Α.Ε κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ και την πράξη της επιτρόπου του ελεγκτικού συνεδρίου που θεωρεί μη νόμιμη την καταβολή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας διότι θα πρέπει να υπολογιστεί για τη μείωση της προσωπικής διαφοράς που λαμβάνει.  Β) Αξιολόγηση υπαλλήλων απεργία-αποχή από τις διαδικασίες διαμόρφωσης του ηλεκτρονικού μητρώου αξιολόγησης.
5.  Την  εξάντληση της Β΄Φάσης του υφιστάμενου ΧΥΤΑ Φυλής σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα και την αδράνεια-ατολμία  για χωροθέτηση ΧΥΤΑ.
6. Την λειτουργία του ΕΜΑΚ με δημόσιο χαρακτήρα, αφού προηγουμένως εξασφαλισθεί η πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού που απαιτείται προς τούτο.
Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:
  1. Άμεση συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου με την Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ
  2. Παράσταση Διαμαρτυρίας-παρέμβαση των εργαζομένων   στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΣΝΑ που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Μεταφορών, (Μεσογείων 156, Παπάγου-Χολαργός στην έξοδο ακριβώς του Μετρό στάση ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ), την Τρίτη 29-05-2018 και ώρα 16:00
  3. 24ωρη απεργία την Πέμπτη στις 31-05-2018
  4. Παράσταση Διαμαρτυρίας των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ στην πρώτη Εκτελεστική Επιτροπή που θα πραγματοποιηθεί.
  5. Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης να κοινοποιηθεί στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, ζητώντας την συμπαράσταση και την στήριξη της στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ.
  6. Νέα Γενική Συνέλευση σε περίπτωση που δεν επιλυθούν τα αιτήματα μας.

                                                                   Η Γενική Συνέλευση

                                            Του Σωματείου εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ

https://docs.google.com/document/d/1AXgJ8aSinpRhZwtfk744luUZJVtcfTzVBXg5LzDHxok/edit#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου