Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Μαζική διαδήλωση χτες στην πρεσβεία του Ισραήλ, από την ΕΕΔΥΕ, το ΠΑΜΕ, δεκάδες σωματεία και φορείς του κινήματος

 Î—ΠΑ - Ισραήλ δολοφονούν! Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαόΜαζική διαδήλωση χτες στην πρεσβεία του Ισραήλ, από την ΕΕΔΥΕ, το ΠΑΜΕ, δεκάδες σωματεία και φορείς του κινήματος
  • Δ. Κουτσούμπας: Η κατάπτυστη απόφαση Τραμπ για μεταφορά της πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ και η αποχώρηση από τη συμφωνία με το Ιράν συνιστούν παραπέρα κλιμάκωση του ιμπεριαλιστικού πολέμου. Οταν έχει αρπάξει φωτιά το σπίτι του γείτονα, γρήγορα θα φτάσει και στο δικό μας. Γι' αυτό, επαγρύπνηση, αγώνας, κάθε μέρα στους δρόμους.
  • ΚΝΕ: Οι νέοι και οι νέες να συνεχίσουν τη στήριξη στον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού. Να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που ενισχύει την πολιτική και στρατιωτική συνεργασία με το κράτος του Ισραήλ. Να δυναμώσει η λαϊκή και νεανική πάλη ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ στην περιοχή μας.
  • Κατεπείγουσα Ερώτηση για τις δεκάδες εν ψυχρώ δολοφονίες Παλαιστινίων κατέθεσε η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ προς την ύπατη εκπρόσωπο Εξωτερικής Πολιτικής της ΕΕ.


https://www.rizospastis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου