Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

(Αφιερωμένο εξαιρετικά στους αντισημίτες ρωσόφιλους)! Ο Νετανιάχου και ο Πούτιν συναντήθηκαν επιτυχώς, είπε ο Ισραηλινός πρεσβευτής στη Ρωσία



 Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός  Βενιαμίν Νετανιάχου κατά την διάρκεια της συνάντησης στις 9 Μαΐου 2018
Μόσχα, 10 Μαΐου-RIA Novosti. Η συνάντηση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου και του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία διεξήχθη στη Μόσχα στις 9 Μαΐου, ήταν επιτυχής, ανέφερε στο  RIA Novosti την Πέμπτη ο  πρέσβης του Ισραήλ στη Μόσχα Χάρι Coren.




"Μπορώ  να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι με τη συνάντηση. Είμαστε πάντα ευχαριστημένοι με τις συνομιλίες με τη Ρωσική ηγεσία, με τον κ. Πούτιν. Όλα λαμβάνουν χώρα σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα, "-  δήλωσε ο Κορέν στο περιθώριο της δεύτερης φοιτητικής διάσκεψης του Τμήματος Εβραίων μελετητών του IAAS  στο  MSU. Μ. Β. Λομονόσοφ για την 70η επέτειο από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ.

Στα εναρκτήρια σχόλιά του στη διάσκεψη, ο Πρέσβης σημείωσε ότι η επίσκεψη του Νετανιάχου στη Μόσχα "ήταν επιτυχημένη", και η συνάντηση του Ισραηλινού Πρωθυπουργού με τον Ρώσο Πρόεδρο αποκάλεσε "καλή συνάντηση εργασίας".

Σύμφωνα με τον διπλωμάτη, το Ισραήλ κατανοεί τα "συμφέροντα" της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή, αλλά κατηγόρησε το Ιράν-έναν σύμμαχο της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατικής ομάδας του ISIS * (απαγορευμένη σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας), ότι χτίζει στη Συρία "γέφυρα" όχι για αυτό  τον σκοπό.

"Αντιλαμβανόμαστε ότι η Ρωσία έχει τα συμφέροντά της στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένης της Συρίας. (καταλαβαίνουμε) Γιατί βλέπει, για παράδειγμα, σύμμαχο  της το  Ιράν στον αγώνα κατά της ISIS. Είμαστε πολύ ενοχλημένοι που αυτός ο σύμμαχος χτίζει ένα εθνικιστικό και στρατιωτικό προγεφύρωμα, το οποίο δεν στοχεύει στην καταπολέμηση της ISIS ", κατέληξε.

* Τρομοκρατική οργάνωση απαγορευτεί στη Ρωσία

https://ria.ru


https://tokoutsavaki.blogspot.gr/2018/05/blog-post_96.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/bAVdB+(%CE%A4%CE%9F+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A4%CE%A3%CE%91%CE%92%CE%91%CE%9A%CE%99)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου