Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Εφετείο για Ηριάννα - Περικλή. Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια



"Εκτιμώντας την σημερινή συγκυρία η εξουσιαστική δικαστική κάστα προχώρησε στην επιλογή να μην εκδώσει απόφαση για το αίτημα της Ηριάννας και του Παντελή. 
Συγκεκριμένα, οι δικαστές στο Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας, οι οποίοι ασχολήθηκαν με την κατ’ έφεση εκδίκαση της υπόθεσης, βρήκαν την λύση για να εξακολουθεί να συνεχίζεται ο καφκικός εφιάλτης για τα δυο νέα αυτά παιδιά θύματα της αστυνομικοδικαστικής σκευωρίας.


Μετά από μια απαράδεκτη δικαστική διαδικασία ανέβαλαν την έκδοση της απόφασης για το αίτημα τους, και οι δυο νεολαίοι θα εξακολουθούν να βρίσκονται φυλακισμένοι, αφού στην πρωτόδικη δίκη είχαν κριθεί ένοχοι για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και είχαν καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 13 ετών ο καθένας". 

Σημερα  Πέμπτη συνεχίζεται η εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, ενώ υπάρχουν καλέσματα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια (Λουκάρεως) στις 9 το πρωί.
Γι’ αυτή την κακοστημένη αστυνομικοδικαστική σκευωρία έχουμε γράψει τόσο πολλά που θα ήταν πλεονασμός να επανέλθουμε. 
Αναμένοντας, λοιπόν την αυριανή εκδίκαση της υπόθεσης, παραθέτουμε ένα εκπληκτικό βιντεάκι στο οποίο παρακολουθούμε την παράλογη ιστορία της Ηριάννας μέσα από τα Lego



http://gregordergrieche.blogspot.gr/2018/05/blog-post_34.html#more

1 σχόλιο:

  1. Τί ακόμη μέσα είναι η Ηριάννα;;;

    ΚΑΙ ύστερα λέμε για τους ... Τούρκους!!!

    Και ύστερα λέμε για τον Ερντογάν και το βαθύ Κράτος της Μεμετίας!!!

    Για το Ανθελληνικό Κράτος/Παρακράτος της "Κόκκινης Προβιάς" Ποιός θα μιλήση;;;

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ και Εδώ στην "Αποικία:Η Ελλάς" να βάζεις ΑΝΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΛΟΓΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ-ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ!!!

    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΡΙΑΝΝΑΣ SUPIDO/SOFORT ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή