Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

(Έξω ο νεο-νεοφασιστικός κατασταλτικός ΣΥΡΙΖΑ από τα κινήματα με τις κλωτσιές)! Για την συνδικαλιστική δίωξη του Λάμπρου Καστρινάκη



Αύριο 9 ΜΑΗ στο ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ Χανίων δικάζονται ο Περιφερειακός Διευθυντής Νοτίου Ελλάδος του ΟΤΕ Ε. Ζαχαριουδάκης, ο τεχνικός προϊστάμενος και ο υπεύθυνος έργου στα Χανιά Γ. Μαραγκάκης και Γ. Ρουσσάκης, για παραβίαση του Νόμου 1264 κατά του τότε Πρόεδρου της Τοπικής Διοικούσας ΠΕΤ-ΟΤΕ Χανίων και νυν μέλους του Κεντρικού Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ Λάμπρου Καστρινάκη.

Τα κρούσματα διώξεων δραστήριων συνδικαλιστών από την Deutsche Telekom όλο και πληθαίνουν.
Όσοι επιμένουν να αγωνίζονται για τα εργατικά συμφέροντα, να αποκαλύπτουν και να καταγγέλλουν τις παρανομίες της εργοδοσίας για τις παραβιάσεις του απορρήτου, τα εργατικά ατυχήματα, την εντατικοποίηση και την εργοδοτική τρομοκρατία της Deutsche Telekom μπαίνουν στο στόχαστρο.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο περιφερειακός διευθυντής Νοτίου Ελλάδος, εκτελώντας προφανώς άνωθεν εντολές, μαζί με τους υφισταμένους του, τον «απέσυραν» ετσιθελικά στο «ψυγείο» για να τον απομονώσουν από τους εργαζόμενους που εκπροσωπούσε και για να μην μπορεί να αποκαλύπτει και να παρεμβαίνει στις παντοειδείς αυθαιρεσίες των εργολάβων στο νομό Χανίων.
Οι παραπάνω παραπέμπονται μετά από πόρισμα της Επιθεώρησης Εργασίας Χανίων που επιβεβαιώνει την συνδικαλιστική δίωξη και την παραβίαση του συνδικαλιστικού νόμου 1264 η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ
Η εργοδοτική τρομοκρατία της Deutsche Telekom δεν θα περάσει!
http://pandiera.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%AC%CE%BC%CF%80/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pandiera%2Fkadd+%28Pandiera.gr+RSS%29

1 σχόλιο:

  1. .... και Εσείς μιλάτε για τα Ξεράσματα του κάποιου Κυρίτση;;; Αυτός και Αυτοί ΟΛΟΙ Τους Ζούνε στην Εικονική περιβολή Των Ξένων Εργοδοτών Τους! Από "ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ στην Σμύρνη" σε παραχώρηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ/ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Σε Αλλοπρόσαλα Συνοθηλεύματα!!! Μα ακόμη και για τα "Επίσημα Ναζοί" της Αποικίας Μας την Χρυσή Αυγή (=Χίτλερ Αντολφ/Χ.Α.) ο Führer Τους Αναγνώριζε για Ελλάδα μόνο την ... Πελοπόννησο και μόνο την Αθήνα/Πειραιά ούτε καν Αττική!!!
    Και ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩ σε Μια Αποικία που ηγούνται οι Διαχειριστές μιας Ξένης Εξουσίας οι Λακεδοραγιάδες "Μας" να Ακούμαι Εμετικά Ξεράσματα!!!



    ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟ ΛΕΜΕ:


    1ον. ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΏΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΕΛΙΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ/ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!)!!!

    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... ΧΡΗΕΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΏΣ... ΚΑΛΥΜΜΑ!!!

    Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ "ΚΟΜΜΑΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΑΝ ΥΠΟΠΤΟΣ!!!

    ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ-ΟΠΩΣ στην ΚΑΤΟΧΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή