Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

(Απίστευτη πολιτική υποτέλεια: Η Λαφαζανική Ίσκρα απαντάει "αντιπροπαγανδιστικά" για λογαρισμό της Ρωσίας! Αν αυτό δεν είναι πολιτική πρακτόρευση ξένων συμφερόντων, τότε τι είναι η πρακτόρευση υπέρ ιμπεριαλιστικών μεγάλων και αντιδραστικών δυνάμεων; Αυτό συνάδει με το πνεύμα και τις πρακτικές του αριστερού αντιπολεμικού κινήματος); Η Ρωσία και οι απαντήσεις στα προπαγανδιστικά τεχνάσματα

ρωσία
Στο αποκορύφωμα η ένταση ανάμεσα στο Ισραήλ και ΣυρίαΛίβανοΠαλαιστίνιους με την κατάσταση να βρίσκεται στα πρόθυρα γενικευμένου πολέμου, που μπορεί να ξεσπάσει από στιγμή σε στιγμή.
Στην συγκυρία αυτή, το μέτωπο Ρωσίας, Ιράν, κυβέρνησης Άσσαντ, Χεζμπολάχ,Παλαιστινίων πρέπει να διατηρηθεί και να ενισχυθεί, στεκόμενο αρραγές και με αλληλέγγυες τις δυνάμεις toy .

Αυτός, άλλωστε, είναι ο μόνος δρόμος για να ηττηθούν ΗΠΑΙσραήλ και οι άμεσοι και έμμεσοι σύμμαχοι τους, μαζί με τον επεκτατισμό της Τουρκίας.
Γι’ αυτό προκαλεί ερωτήματα τα όσα ψυχροπολεμικά είπε ο Νετανιάχου πως, τάχα, η Ρωσία δεν θα αντιδράσει σε Ισραηλινές επιχειρήσεις για την εκκαθάριση της Συρίας από δυνάμεις του Ιράν, καθώς και η φερόμενη αναστολή της παράδοσης των αμυντικών ρώσικων συστημάτων στην Συρία.
Η Ρωσία απεδείχθει αξιόπιστος εταίρος της Συρίας και προμαχώνας για την ακεραιότητα της και όλα δείχνουν, σε πείσμα της Δυτικής προπαγάνδας, ότι θα συνεχίσει να παραμένει μέχρι τέλους η κεντρική δύναμη της συμμαχίας για την συντριβή της αμερικάνικης επίθεσης στην Συρία, στην Μέση Ανατολή και στην περιοχή μας και της Ισραηλινής κατοχικής βαρβαρότητας.
Αυτή η Ρώσικη στάση είναι και μιά από τις θεμελιώδεις εγγυήσεις για την ειρήνη, την ασφάλεια και τα σύνορα χωρών και λαών στον περίγυρο μας.
Κ.Τ.
http://www.iskra.gr/?p=84360

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου