Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ....200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ !!! [ video ]



Δεν θα κάνουμε κάποια ανάλυση για να μιλήσουμε για τη σχέση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μαρξ. Η πολιτική που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε είναι κάτι μεταξύ πρόκλησης και (κακής) κωμωδίας.
  
200 χρόνια μετά τη γέννηση του η απάντηση έχει δοθεί από τον ίδιο τον Μαρξ για τέτοιου είδους«μαρξιστές». Είναι η ίδια απάντηση που είχε δώσει στους αυτοαποκαλούμενους μαρξιστές της εποχή του: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ δεν είμαι μαρξιστής»!  Με άλλα λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ είναι o ορισμός για τα fake news, τόσο όσο κι εκείνα που υποστηρίζουν όταν λένε και γράφουν ότι έχουμε«αριστερή κυβέρνηση» !!!


https://patrinaki.blogspot.gr/2018/05/200-video.html

1 σχόλιο:

  1. (1)ΣΥΡΙΖΑ και (2)Μάρξ;;;;
    Σαν να λέμε ΟΙ (1)Σκατοβόθροι και η ... (2)Παναγιά!!!
    Σαν να λέμε ο (1)Διάολος και το (2)Λιβάνι!!!

    Ως παράδειγμα ο .... Κυρίτσης/ΖΥΡΙΖΑ!!!


    .... και Εσείς μιλάτε για τα Ξεράσματα του κάποιου Κυρίτση;;; Αυτός και Αυτοί ΟΛΟΙ Τους Ζούνε στην Εικονική περιβολή Των Ξένων Εργοδοτών Τους! Από "ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ στην Σμύρνη" σε παραχώρηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ/ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Σε Αλλοπρόσαλα Συνοθηλεύματα!!! Μα ακόμη και για τα "Επίσημα Ναζοί" της Αποικίας Μας την Χρυσή Αυγή (=Χίτλερ Αντολφ/Χ.Α.) ο Führer Τους Αναγνώριζε για Ελλάδα μόνο την ... Πελοπόννησο και μόνο την Αθήνα/Πειραιά ούτε καν Αττική!!!
    Και ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩ σε Μια Αποικία που ηγούνται οι Διαχειριστές μιας Ξένης Εξουσίας οι Λακεδοραγιάδες "Μας" να Ακούμαι Εμετικά Ξεράσματα!!!



    ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟ ΛΕΜΕ:


    ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΏΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΕΛΙΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ/ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!)!!!

    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... ΧΡΗΕΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΏΣ... ΚΑΛΥΜΜΑ!!!

    Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ "ΚΟΜΜΑΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΑΝ ΥΠΟΠΤΟΣ!!!

    ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ-ΟΠΩΣ στην ΚΑΤΟΧΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή