Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

(Εξαιρετικό με μια επιπλέον επισήμανση: Μετά το "φιλοαναρχικό" άδειασμα των News York Times όλου του ελληνικού πολιτικού προσωπικού... νέο... πιο θεσμικό άδειασμα - για όσα Συριζάκια ελπίζουν στο αύριο που τους ανήκει και σφυρίζουν σαν χάχανα με το χέρι...βρωμερά...ανοικτό! Γκέγκε...συντρόφισσες; Δεν έχει εφευρεθεί στρακαστρούκα που να μπορεί να σας σώσει)! Η στρακαστρούκα έσκασε στην Αθήνα, αλλά το "μπαμ" ήρθε από το Κογκρέσο.«Από βάρος του παρελθόντος, το χρέος μπορεί να γίνει κλειδί για το μέλλον... »

Eυάγγελος Βενιζέλος
_____________________
Στις 18 Μαΐου συνήλθε η Υποεπιτροπή του Κογκρέσου να εξετάσει την εμπλοκή του ΔΝΤ στην ελληνική υπόθεση, συντάσσοντας μάλιστα σχετική έκθεση (εδώ), στην οποία-μεταξύ άλλων- τα μνημονιακά προγράμματα «διάσωσης» της Ελλάδας χαρακτηρίζονται, ως «συνωμοσία (conspiracy)  των Ευρωπαίων σε βάρος της Ελλάδας».
Όλα δείχνουν, ότι το ρήγμα μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ βαθαίνει με σκληρούς όρους μάλιστα κι αφού έχει αναλάβει το Κογκρέσο, είναι λογικό επόμενο, ότι θα καθίσει στο σκαμνί...κόσμος και κοσμάκης, όχι μόνο εξ Αμερικής αλλά κι εξ Ευρώπης.
Οι Αμερικανοί, βέβαια, δεν κινούν τις παραπάνω νομικές διαδικασίες ένεκα ευαισθησίας, είτε ορμώμενοι από φιλολαικά κίνητρα. Κάθε άλλο. Προσπαθούν να κατοχυρώσουν τα συμφέροντάτους. Και είναι γνωστό, ότι όταν οι Αμερικανοί θεωρήσουν ότι κινδυνεύουν τα συμφέροντά τους, τότε γίνονται ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ. Ας θυμηθούμε, πως...καθάρισαν τον Στρος Καν σαν αυγό, όταν αντελήφθησαν πως ο Γάλλος έπαιζε παιχνίδια εις βάρος των συμφερόντων τους!
Κυρίως, όμως, η χρηματοπιτωτική ελίτ των ΗΠΑ, θέλει να περιφρουρήσει την έξωθεν «καλή» μαρτυρία των δικών της οργανισμών-οργάνων, όπως το ΔΝΤ. Με άλλα λόγια, θέλει να κάνει τις βρωμοδουλειές της με «καθαρά χέρια» και μια εμπλοκή των στελεχών του ΔΝΤ σε συνωμοσία, κλονίζει τη νομιμοποιητική βάση της δράσης των οργανισμών αυτών.


Από την παραπάνω σημαντική Έκθεση του Κογκρέσου, προκύπτει ότι η ΕΕ χρησιμοποίησε ωςπροπέτασμα καπνού το ΔΝΤ, προκειμένου να καταπιεί την Ελλάδα, σώζοντας τις γαλλογερμανικές- κυρίως- τράπεζες κι οι Γιάνκηδες δεν τα ανέχονται κάτι τέτοια, Για να αποτελέσει το ΔΝΤ, βέβαια, το προπέτασμα καπνού των μαφιόζων της ΕΕ, είχε και την έσωθεν βοήθεια στελεχών του Ταμείου.
Αυτά τα στελέχη θέλει να «κρεμάσει» η Υποεπιτροπή του Κογκρέσου, ενώ το ίδιο (αν όχι χειρότερο) θα κάνει και με τα στελέχη της ευρωπαικής μαφίας.
Ανέκαθεν, άλλωστε, η εισβολή της μιας μαφίας στα χωράφια της άλλης θεωρείτο έγκλημα καθοσιώσεως, πολλώ δε μάλλον, όταν πρόκειται για Αμερικανούς. Κι όταν ξεσπά πόλεμος ανάμεσα σε μαφίες, η κάθε μαφία προσπαθεί ...να διασφαλίσει την αφοσίωση των μελών της με κάθε τρόπο.
Μέσα σ’αυτά τα πλαίσια έγινε η επίθεση στον Παπαδήμο, ο ρόλος του οποίου μόνο αμελιτέος δεν είναι, στην εν λόγω υπόθεση, αρκεί να θυμηθούμε πως ήταν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ως το 2010δηλαδή κατά την επίμαχη περίοδο.
Η στρακαστρούκα έσκασε στην Αθήνα, αλλά το μπαμ ακούστηκε από το Κογκρέσο.


Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!
                                                                                    askordoulakos

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/06/blog-post_77.html

1 σχόλιο:

 1. Σιγά τα αίματα και τα Αναλγητικά/Αναλυτικά Σας!

  Εμείς λέμε: Don't worry be happy!

  Τί Είναι Αυτό;;;

  Πάρτε να ... διαβάζετε:  Don't worry, be happy!!!

  Κάτι Τι μοοοουυυυ θυμίζει αυτή η ... Φράση κάποιου Ινδού Γκουρού του Mehr Baba που είναι ένα από τα βασικά σλόγκαν τόσο του εσωτερικοναζιζοφασισμού όσο και του ΣΗΜΕΡΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ κ. Πολιτικής στην Ευρώπη! Το Αυτό σλόγκαν επίσης το είχαν τόσο η γενιά των "Λουλουδιών" και της μαστούρας όσο και πολλών "Απελευθερωμένων" μουσικών συγκροτημάτων διευρυμένης ... μαστούρας όπως π.χ. οι ... Μπίτλς/Beatles!

  Το "Don't worry, be happy" είναι Ένα Είδος του Apolitik/Απολίτικ που θέλει το Σύστημα το Καπιταλιστικό (=Καπιταλοναζιστικοφασιστικό!)!

  Η Πραγματική Αριστερά (όχι Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/Αlexis και ντράβαλα) Παγκοσμίος το χρησιμοποιεί ως ... ειρωνικό βρίσιμο!

  Παρεπιπτώντος ο Καπιταλισμός ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλά για την προστασία ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!
  Και εάν μιλά παρολαταύτα ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΟΥ Απάνθρωπο και Ναζιστικοφασιστικό Του Πρόσωπο! Διότι ΔΕΝ μπορείς να Αγαπάς Την Φύση/να Την Προστατεύεις και Παράλληλα να Απαξιώνεις Τον Άνθρωπο!!! Διότι (έναν Σας Διαφεύγει) ο Άνθρωπος ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (Το Φτύσιμο Μου ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Στούς ... Ράσπουτιν)!!!

  Δεν μπορεί να Είσαι "Οικολόγος" και να μην είσαι ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ (π.φ.) ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ/ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!

  Όσο αναφορά την Πραγματική Επιστημονική Διάσταση Της Ατμόσφαιρας και Του Κλίματος και της "Ανθρώπινης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης" ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ να κάνουμε Πολιτική/Επιστημονική/Οικονομική/Στρατηγική Ανάλυση ΔΙΟΤΙ ΌΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Αθηνά/Σοφία/Γνώση/Επιστήμη) Είναι ο ... Παπαdemonius Τότε λέμε ... Αρκεί! Τόση Προδοσία Στην Ανθρώπινη Ελληνική (ναί Παγκόσμια) Επιστήμη όσο και Στην Εθνική Πολιτική Αυτού Του Ελληνικού Λαού/Κράτους Είναι Ανηπόφορει και Άτιμη και Προστυχιά και... και... και... !!!


  Γιαυτό Σας λέμε Don't worry, be happy"!

  Και Σας χαρίζουμε Το:

  ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΑ ΕΣΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ και τραλαλά τραλαλά!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή