Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Το Κατάρ κατηγορείται για στήριξη της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αλλά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνει δουλειές μαζί του!

Τεράστια τα ερωτήματα για τους πραγματικούς λόγους της έντασης με το Κατάρ.
Το 2011 ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ελληνική κυβέρνηση-αντιδραστικά καθεστώτα έκαναν μαζί με το Κατάρ επέμβαση στη Λιβύη για να φέρουν "τη Δημοκρατία τους"
Τεράστιες οι ευθύνες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αλλά και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συνεργάζονται στρατιωτικά με το Κατάρ και κλείνουν δουλειές για τους Έλληνες επιχειρηματίες της πολεμικής βιομηχανίας και όχι μόνο! 

Θυμίζουμε πρόσφατο δημοσίευμα:
Στην Αθήνα πρόσφατα καταγράφηκε η αναβάθμιση της ελληνο-καταριανής αεροπορικής συνεργασίας με συνάντηση του Διοικητή των Αεροπορικών Δυνάμεων του Κράτους του Κατάρ με τον Υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο και τον Αρχηγό του ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου.
Ο Major General Mubarak Mohammed Al-Khayarin κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Αρχηγό ΓΕΑ, συζήτησαν θέματα που αφορούν στην περαιτέρω αναβάθμιση της συνεργασίας των Πολεμικών Αεροποριών των δύο χωρών, στον επιχειρησιακό και εκπαιδευτικό τομέα, καθώς και σε θέματα συντήρησης των μέσων τους.
Αεροπορική συνεργασία σε Σούδα- Ταναγρα και χερσαία στον Εβρο.
Η αεροπορική συνεργασία με την Ελλάδα έχει βάθος και ουσιαστικά ξεκίνησε στο νέο επίπεδό της κατά την περίοδο της επίθεσης στην Λιβύη (2011) όπου καταριανή αεροπορική δύναμη με αεροσκάφη »Μιράζ 2000-5»και μεγάλη υποστήριξη εδάφους είχε εγκατασταθεί στην Σούδα (115 ΠΜ) απ όπου και επιχειρούσαν καθημερινά για μεγάλο διάστημα. Αργότερα – φθινόπωρο 2013- άλλη αεροπορική μονάδα του Κατάρ εκπαιδεύτηκε για 6 εβδομάδες στην Ταναγρα μαζί με Ελληνικά πληρώματα λόγω κοινού τύπου αεροσκαφών- το δε προσωπικό έμενε στην ευρύτερη περιοχή και κυρίως στην Χαλκίδα. Την ίδια εποχή Αντιπροσωπεία αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ, στο πλαίσιο της επίσκεψης στη χώρα μας συζήτησε τη συνεργασία με την Αεροπορία Στρατού σε θέματα εκπαίδευσης και συντήρησης ελικοπτέρων.Την επομένη χρόνια στο πλαίσιο της Στρατιωτικής Στρατηγικής Συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας και του Κατάρ, πραγματοποιήθηκε σχεδόν 5μηνη εκπαίδευση πλέον των 100 Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Κατάρ, σε αντικείμενα Τεθωρακισμένων και Πυροβολικού στα κέντρα εξομοιωτών των δύο Όπλων και στα πεδία των ασκήσεων στην Αλεξανδρούπολη από Έλληνες εκπαιδευτές της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΥ».


»Σφήνα» και από τη Πολεμική Βιομηχανία

Και ενώ αντίστοιχη διμερή συνεργασία επιδιώκεται και σε διπλωματικό επίπεδο από το ΥΠΕΞ- πέραν των προσδοκιών για οικονομική συνεργασία και επενδύσεις στην Ελλάδα- στον τομέα της Αμυντικής Βιομηχανίας πραγματοποιήθηκε φέτος ένα βήμα: 
Στην πρωτεύουσα Ντόχα η έγινε η πρώτη ημερίδα συνεργασίας της Ελλάδας και του Κατάρ (Industry Day).Η ημερίδα διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του ΥΠΕΘΑ (ΓΔΑΕΕ) και τη βοήθεια της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ντόχα, ενώ σημαντική υπήρξε η συμβολή της Κυβέρνησης του Κατάρ. Κατά την ημερίδα παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας. Από πλευράς Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΕΕΛΕΑΑ, ο Πρόεδρος του ΣΕΚΠΥ και εκπρόσωποι των εταιρειών ΑΚΜΩΝ, ALTUS, ATESE, BARRACUDA, DASYC, ΕΑΒ, ΕΑΣ, ISI HELLAS, IDE, MILTECH και THEON SENSORS.


Καμμένος: ;Συναντήθηκα με την οικογένεια του Εμίρη για την επένδυση…;

Οι σχέσεις Ελλάδας- Κατάρ αναβαθμίστηκαν με ταχύτατους ρυθμούς την τελευταία 10ετια, με την εγκαθίδρυση πρεσβειών στην Αθήνα και την Ντόχα το 2007 και την ανταλλαγή επισκέψεων σε ανώτατο επίπεδο, από τότε μέχρι σήμερα, όχι όμως χωρίς σκαμπανεβάσματα. Σήμερα, βρίσκεται στο Κατάρ ο ΑΝΥΠΕΞ, κ. Γ. Κατρούγκαλος συμμετέχοντας στο DOHA FORUM και κάνοντας επαφές κυρίως επενδυτικής προοπτικής. Τώρα πως λύνονται διάφορες νομικές, φορολογικές ή γραφειοκρατικές εμπλοκές επενδύσεων δεν ειναι σαφές… Για παράδειγμα τις προάλλες ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος δεν ήταν απόλυτα σαφής στην εκπομπή του Χατζή στον Σκάι για το πως λειτούργησε σε μια υπόθεση του Εμίρη του Κατάρ: Αυτά που έκαναν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, να «δουλεύουν», να εμπαίζουν τους επενδυτές, δεν γίνονται από αυτή την κυβέρνηση. Θα σας θυμίσω μόνο το θέμα του Εμίρη του Κατάρ. Ήθελε ο Εμίρης του Κατάρ μαζί με τα funds του Κατάρ να επενδύσουν στην Ελλάδα πάνω από 16 δισεκατομμύρια ευρώ. Τι έγινε; Του καταλόγισαν από την εφορία της Πάτρας 10 εκατομμύρια για την επένδυση στο νησί. Αυτό έληξε με τη δική μας κυβέρνηση. Επισκέφθηκα εγώ το Κατάρ, συναντήθηκα με την οικογένεια του Εμίρη και βεβαίως το θέμα λύθηκε… https://thecaller.gr

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/06/blog-post_36.html

1 σχόλιο:

 1. Βρε Ακοινώνητοι βρε Αχαΐρευτοι βρε Αστοιχείωτοι βρε Αχαροι ΌΛΟΙ ΣΑΣ...

  Πρώτον: Κύριοι μου δεν είταν λάθος οι "στατιστικές" και τα συναφή για την ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας τόσο στην ΕΟΚ μετά Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη!!!! Αλλά βλέπε "Δεύτερον"!

  Δεύτερον: Είτανε Πολιτική Στρατηγική/Στρατιωτική Εντολή/Απόφαση η Ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας Σαυτό το Πλέγμα/Δύκτι! Ο λόγος βλέπε "Τριτον"!

  Τρίτον: Το Πολιτικό Μύνημα/Σύνθημα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο" δεν είναι ξεκάρφωτο αλλά έχει βαθιά ιδεολογική Ανάλυση της Πραγματικότητας του Τότε και Του Σήμερα! Αυτό το ξέρουν τόσο οι Αποικιοκράτες όσο αναγκαστικά και οι Αποικιοκρατούμενοι Λακέδες τους! Γιαυτό Άλλωστε ο Α. Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) κλέβωντας "Συνθήματα" τα έβαλε στην διακήρυξη του της 3ης του Σεπτεμβρίου! ΔΕΝ θα μπούμε σε αναλύσεις τώρα παλιές στον Χρόνο και τετριμένες για την Ώρα!!! Αλλά ένα Σας λέμε: Κοιτάξτε Το Σήμερα τόσο της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας όσο και την εξέλιξη με άλλες Χώρες (μικρές/μεγάλες/προτεκτοράτα) σε Απλές Συναρτήσεις της Σημερινής ΕΕ και του ΝΑΤΟ!!! Το Πράγμα μιλά από μόνο Του!!!

  "ΕΟΚ/ΕΕ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ"!!!


  ΚΑΙ για απόλαυση ως επιδόρπιον πάρτε και Αυτό:


  Don't worry, be happy!!!

  Κάτι Τι μοοοουυυυ θυμίζει αυτή η ... Φράση κάποιου Ινδού Γκουρού του Mehr Baba που είναι ένα από τα βασικά σλόγκαν τόσο του εσωτερικοναζιζοφασισμού όσο και του ΣΗΜΕΡΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ κ. Πολιτικής στην Ευρώπη! Το Αυτό σλόγκαν επίσης το είχαν τόσο η γενιά των "Λουλουδιών" και της μαστούρας όσο και πολλών "Απελευθερωμένων" μουσικών συγκροτημάτων διευρυμένης ... μαστούρας όπως π.χ. οι ... Μπίτλς/Beatles!

  Το "Don't worry, be happy" είναι Ένα Είδος του Apolitik/Απολίτικ που θέλει το Σύστημα το Καπιταλιστικό (=Καπιταλοναζιστικοφασιστικό!)!

  Η Πραγματική Αριστερά (όχι Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/Αlexis και ντράβαλα) Παγκοσμίος το χρησιμοποιεί ως ... ειρωνικό βρίσιμο!

  Παρεπιπτώντος ο Καπιταλισμός ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλά για την προστασία ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!
  Και εάν μιλά παρολαταύτα ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΟΥ Απάνθρωπο και Ναζιστικοφασιστικό Του Πρόσωπο! Διότι ΔΕΝ μπορείς να Αγαπάς Την Φύση/να Την Προστατεύεις και Παράλληλα να Απαξιώνεις Τον Άνθρωπο!!! Διότι (έναν Σας Διαφεύγει) ο Άνθρωπος ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (Το Φτύσιμο Μου ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Στούς ... Ράσπουτιν)!!!

  Δεν μπορεί να Είσαι "Οικολόγος" και να μην είσαι ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ (π.φ.) ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ/ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!

  Όσο αναφορά την Πραγματική Επιστημονική Διάσταση Της Ατμόσφαιρας και Του Κλίματος και της "Ανθρώπινης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης" ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ να κάνουμε Πολιτική/Επιστημονική/Οικονομική/Στρατηγική Ανάλυση ΔΙΟΤΙ ΌΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Αθηνά/Σοφία/Γνώση/Επιστήμη) Είναι ο ... Παπαdemonius Τότε λέμε ... Αρκεί! Τόση Προδοσία Στην Ανθρώπινη Ελληνική (ναί Παγκόσμια) Επιστήμη όσο και Στην Εθνική Πολιτική Αυτού Του Ελληνικού Λαού/Κράτους Είναι Ανηπόφορει και Άτιμη και Προστυχιά και... και... και... !!!


  Γιαυτό Σας λέμε Don't worry, be happy"!

  Και Σας χαρίζουμε Το:

  ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΑ ΕΣΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ και τραλαλά τραλαλά!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή