Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

"Καταγγέλλουμε τον τραυματισμό από αυτοκίνητο στελέχους της ΛΑ.Ε την ώρα εξόρμησης κατά των πλειστηριασμών στο Μαρκόπουλο"!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε


Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει την συμπαράστασή της στο στέλεχός της Ίωνα Κωνσταντίνου, τον οποίο τραυμάτισε διερχόμενο αυτοκίνητο σε πεζόδρομο του Μαρκόπουλου κατά τη διάρκεια εξόρμησης κατά των πλειστηριασμών και του εύχεται γρήγορη ανάρρωση.


Η ΛΑ.Ε καταγγέλλει την στάση των αστυνομικών οργάνων τα οποία όχι μόνο δεν συνέλαβαν τον «απρόσεκτο» οδηγό αλλά όλως περιέργως τον άφησαν μετ' επαίνων ελεύθερο.
Η καταγγελία μας παίρνει και άλλες διαστάσεις διότι, όπως σημειώνουν αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός επιδίωκε να τρομοκρατήσει τους αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι επέπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στον Ίωνα Κωνσταντίνου, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα γιατί πρόλαβε να πηδήξει στα πλάγια.
Απαιτούμε την άμεση και πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών τραυματισμού του Ίωνα Κωνσταντίνου και των κινήτρων του δράστη.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, υπογραμμίζουμε ότι η τρομοκρατία δεν θα περάσει, όπως δεν θα περάσουν και οι πλειστηριασμοί της λαϊκής περιουσίας όσους ηλεκτρονικούς τρόπους και αν σκαρφιστεί το μνημονιακό καθεστώς.
Κάτω τα χέρια από τα σπίτια των πολιτών και τις λαϊκές περιουσίες.
Να ενωθούμε και να πυκνώσουμε τις δίκαιες γραμμές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε
Αθήνα, 05/06/2017


http://peiratikoreportaz.blogspot.gr/2017/06/blog-post_40.html#more

1 σχόλιο:

 1. Βρε Ακοινώνητοι βρε Αχαΐρευτοι βρε Αστοιχείωτοι βρε Αχαροι ΌΛΟΙ ΣΑΣ...

  Πρώτον: Κύριοι μου δεν είταν λάθος οι "στατιστικές" και τα συναφή για την ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας τόσο στην ΕΟΚ μετά Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη!!!! Αλλά βλέπε "Δεύτερον"!

  Δεύτερον: Είτανε Πολιτική Στρατηγική/Στρατιωτική Εντολή/Απόφαση η Ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας Σαυτό το Πλέγμα/Δύκτι! Ο λόγος βλέπε "Τριτον"!

  Τρίτον: Το Πολιτικό Μύνημα/Σύνθημα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο" δεν είναι ξεκάρφωτο αλλά έχει βαθιά ιδεολογική Ανάλυση της Πραγματικότητας του Τότε και Του Σήμερα! Αυτό το ξέρουν τόσο οι Αποικιοκράτες όσο αναγκαστικά και οι Αποικιοκρατούμενοι Λακέδες τους! Γιαυτό Άλλωστε ο Α. Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) κλέβωντας "Συνθήματα" τα έβαλε στην διακήρυξη του της 3ης του Σεπτεμβρίου! ΔΕΝ θα μπούμε σε αναλύσεις τώρα παλιές στον Χρόνο και τετριμένες για την Ώρα!!! Αλλά ένα Σας λέμε: Κοιτάξτε Το Σήμερα τόσο της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας όσο και την εξέλιξη με άλλες Χώρες (μικρές/μεγάλες/προτεκτοράτα) σε Απλές Συναρτήσεις της Σημερινής ΕΕ και του ΝΑΤΟ!!! Το Πράγμα μιλά από μόνο Του!!!

  "ΕΟΚ/ΕΕ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ"!!!


  ΚΑΙ για απόλαυση ως επιδόρπιον πάρτε και Αυτό:


  Don't worry, be happy!!!

  Κάτι Τι μοοοουυυυ θυμίζει αυτή η ... Φράση κάποιου Ινδού Γκουρού του Mehr Baba που είναι ένα από τα βασικά σλόγκαν τόσο του εσωτερικοναζιζοφασισμού όσο και του ΣΗΜΕΡΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ κ. Πολιτικής στην Ευρώπη! Το Αυτό σλόγκαν επίσης το είχαν τόσο η γενιά των "Λουλουδιών" και της μαστούρας όσο και πολλών "Απελευθερωμένων" μουσικών συγκροτημάτων διευρυμένης ... μαστούρας όπως π.χ. οι ... Μπίτλς/Beatles!

  Το "Don't worry, be happy" είναι Ένα Είδος του Apolitik/Απολίτικ που θέλει το Σύστημα το Καπιταλιστικό (=Καπιταλοναζιστικοφασιστικό!)!

  Η Πραγματική Αριστερά (όχι Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/Αlexis και ντράβαλα) Παγκοσμίος το χρησιμοποιεί ως ... ειρωνικό βρίσιμο!

  Παρεπιπτώντος ο Καπιταλισμός ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλά για την προστασία ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!
  Και εάν μιλά παρολαταύτα ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΟΥ Απάνθρωπο και Ναζιστικοφασιστικό Του Πρόσωπο! Διότι ΔΕΝ μπορείς να Αγαπάς Την Φύση/να Την Προστατεύεις και Παράλληλα να Απαξιώνεις Τον Άνθρωπο!!! Διότι (έναν Σας Διαφεύγει) ο Άνθρωπος ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (Το Φτύσιμο Μου ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Στούς ... Ράσπουτιν)!!!

  Δεν μπορεί να Είσαι "Οικολόγος" και να μην είσαι ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ (π.φ.) ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ/ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!

  Όσο αναφορά την Πραγματική Επιστημονική Διάσταση Της Ατμόσφαιρας και Του Κλίματος και της "Ανθρώπινης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης" ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ να κάνουμε Πολιτική/Επιστημονική/Οικονομική/Στρατηγική Ανάλυση ΔΙΟΤΙ ΌΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Αθηνά/Σοφία/Γνώση/Επιστήμη) Είναι ο ... Παπαdemonius Τότε λέμε ... Αρκεί! Τόση Προδοσία Στην Ανθρώπινη Ελληνική (ναί Παγκόσμια) Επιστήμη όσο και Στην Εθνική Πολιτική Αυτού Του Ελληνικού Λαού/Κράτους Είναι Ανηπόφορει και Άτιμη και Προστυχιά και... και... και... !!!


  Γιαυτό Σας λέμε Don't worry, be happy"!

  Και Σας χαρίζουμε Το:

  ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΑ ΕΣΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ και τραλαλά τραλαλά!!!!


  ΠΑΙΔΙΆ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ/ΔΟΛΟΦΌΝΟΥΣ!
  ΠΙΑΣΗΜΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟ ΞΎΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ!!!

  ΠΕΡΑΣΤΗΙΚΆ ΣΤΟΝ ΦΊΛΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή