Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Η βιοτεχνία ξεπλύματος, ο κονδυλοφόρος και ο Φούφουτος

Η βιοτεχνία ξεπλύματος, ο κονδυλοφόρος και ο Φούφουτος
Δεν πρόλαβε να αλλάξει χέρια ο ΔΟΛ και να επονομασθεί ΔΟΜ και ο γνωστός κονδυλοφόρος, μέγας δημοσιογράφος, ανέλαβε να διεκπεραιώσει την πρώτη εργολαβία του. Το εάν πέτυχε ή απέτυχε στην αποστολή του θα το κρίνει ο νέος εργοδότης του. Το εάν πείθει με τη «βιοτεχνία ξεπλύματος» του εργοδότη του θα το κρίνουν οι αναγνώστες. Το εάν ή όχι η αποστολή ξεπλύματος αποτελεί δημοσιογραφία θα το κρίνουν οι συνάδελφοί του.


Με τίτλο λοιπόν «Ερωτηματικά για ύποπτες μεθοδεύσεις στην υπόθεση του NOOR 1» ο αστυνομικός συντάκτης σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα «Το ΒΗΜΑ» απασχολεί το κοινό του καταγγέλλοντας εμμέσως πλην όμως σαφώς Εισαγγελία και ανακριτικές αρχές, αξιωματικό του Λιμενικού (ανακριτή) και την Εισαγγελία Πειραιά, έναν εν ενεργεία υπουργό που δεν κατονομάζει κι άλλους, πως μεθοδεύουν με εκβιασμούς και πιέσεις να αποσπάσουν ενοχοποιητικά στοιχεία κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη από τον ισοβίτη Ευθύμιο Γιαννουσάκη για την υπόθεση NOOR 1 με τους 2,1 τόνους (για 3 τόνους κατά πληροφορία βασικού εμπλεκομένου) ηρωίνη.


Ο συντάκτης (όπως πάντα) ξέρει μόνος αυτός την αλήθεια. Η Εισαγγελία και οι ανακριτικές αρχές συνωμοτούν (κατά του εργοδότη του). Το κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας που πραγματοποίησε έφοδο χθες, Τετάρτη 14 Ιουνίου, στα γραφεία του Ομίλου Μαρινάκη, παρουσία εισαγγελέα, πήγε απλώς για καφέ. Για βεγγέρα.

Ούτε τα προσχήματα, αγαπητέ; Ούτε «φύλλο συκής»; Ούτε καν μία επιφύλαξη; Πρώτα με τον Χρήστο, μετά με τον Σταύρο, τώρα με τον Βαγγέλη. Αύριο με ποιον; Με τον Φούφουτο προφανώς...

Υ.Γ.: Όσο για τον άλλον, τον δόλιο, που προφυλάσσεται γιατί είναι πονηρότερος, τον πολιτικό συντάκτη που μετακόμισε για τα Φάληρα, που έδωσε και τιμή (100 εκατομμύρια) για την εξαγορά του 34% του MEGA από τη στήλη του (ναι ο μπαγάσας, ανερυθρίαστα), τι ακριβώς κάνει; Είναι μεσάζων; Είναι διαμεσολαβητής; Με ποσοστό ή χωρίς; Λειτουργεί αντ’ αυτού; Τι ακριβώς πουλάει; Εκδούλευση; Εκβιασμό;



http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/i-viotexnia-kseplimatos-o-kondiloforos-ke-o-foufoutos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου