Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Παρέμβαση αναρχικών σε εταιρεία που θα αναλάβει την πλατφόρμα των πλειστηριασμών

Παρέμβαση αναρχικών σε εταιρεία που θα αναλάβει την πλατφόρμα των πλειστηριασμών


Εισβολή έξι ατόμων έγινε σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της εταιρείας Newsphone, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου 280, στην Καλλιθέα.

Οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έσπασαν με σφυριά τις τζαμαρίες, πέταξαν μαύρη μπογιά καθώς και τρικάκια κατά των πλειστηριασμών. 


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Indymedia: «Σήμερα 15 Ιουνίου η Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου έκανε παρέμβαση στην εταιρεία Newsphone ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου 280, Καλλιθέα. Ο λόγος της παρέμβασής μας αφορούσε την προθυμία 2 εταιριών, της Newsphone και της Cosmoone να κονταροχτυπηθούν για την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με την πρώτη να βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με το Υπουργείο Δικαιοσύνης εδώ και μήνες για τον διαγωνισμό που είναι να γίνει.

»Αφού λοιπόν η εταιρεία έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να αναλάβει τον τρόπο με τον οποίο νομίζουν οι τραπεζίτες και το κράτος ότι θα μπορέσουν να παρακαμφθούν οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς από συλλογικότητες στα Ειρηνοδικεία σε όλη την Ελλάδα, θελήσαμε να τους δώσουμε μία πρώτη γεύση για το ενδεχόμενο που επιτύχουν στις αρχές Ιούνη να αναλάβουν την δημιουργία την πλατφόρμας. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης πετάχτηκαν τρικάκια που ανέγραφαν τα εξής: "ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ", "ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"».  

http://www.zougla.gr/greece/article/paremvasi-anarxikon-se-eteria-pou-8a-analavi-tin-platforma-ton-plistiriasmon

1 σχόλιο:

  1. Τελείως Ανθρώπινα! Τελείως Με Δημοκρατική Αντίληψη! Τελείως Στο Πνεύμα Του ΙΧΘΥΣ!

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ "ΝΟΜΙΜΕΣ" ΚΑΤΕΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΌ ΧΡΉΜΑΤΑ ΕΩΣ ΚΑΤΟΙΚΊΕΣ ΈΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ: Σπάστε Τους Τα Μούτρα! Στην Κυριολεξία Σπάστε Τους Τα Μούτρα!!!

    Διότι ο Αναβρασμός ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ... ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΣΕ ΈΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

    ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή