Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

(Ένα γέλιο θα σας θάψει)! η περιστερα δεν ηταν αυτη...

η περιστερα δεν ηταν αυτη που οταν πρωτοδιοριστηκε μας ειχανε πρηξει τα ουμπαλα οι συριζαιοι πως ητανε πρωτοπορα ερευνητρια με πληθος κι ολας μελετων και δημοσιευμενων εργασιων? Και παρατησε μια τοσο λαμπρη καριερα για να γινει μια απλη διοικητικη υπαλληλος στο εμπ? γελανε και τα τσιμεντα!

Φωτογραφία του Πρωϊνος Χαφιες.


https://www.facebook.com/profile.php?id=100014242624182

1 σχόλιο:

  1. Don't worry be happy!!!

    Oταν βλέπεις τον Παπαντέμους Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών τί έχεις να περιμένεις από .. Επιστημονικό Δυναμικό στην Χώρα μας; ΚΑΙ Εσείς κολλήσετε και βρήκατε μια .. Περιστερά! Γιατί ο σύζυγος της είναι Επιστήμονας; α) Η Επιστήμη και η Καθημερινότητα Σου είναι και έχουν μια Αμφίδρομη Σχέση! β) Η Επιστήμη και η Προσέγγιση/Αντίληψη Σου Σε Αλλά Θέματα που δεν εφάπτονται στην Επιστήμη Σου έχουν και βρίσκονται σε μια Αμφίδρομη Σχέση! Τί Σχέση έχουν το α) και β) με το Σήμερα έστω και στο Πολιτικό Επίπεδο της Χώρας μας; Ποιός π. χ. ο ΠτΔ; ο Αλέξης; Πέστε Μας Έναν! Οχι Δύο αλλά Έναν! Αντιθέτως Εμείς Σας λέμε Έναν Πραγματικό Επιστήμονα Αριστερό/Κουμουνιστή(;) που ΔΕΝ ΔΈΧΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Πρόεδρος του Ισραήλ με την Υποπτοκαθαρή Φράση "Εγώ Είμαι Επιστήμονας όχι Πολιτικός*"! Μιλάμε για τον Εϊνστάιν που είτανε Μπροστάρης τόσο Στην Επιστήμη όσο και Στην Πολιτική (ΑριστεροΚουμουνιστική)! Όπως λέμε: "Πρώτοι Στα Μαθήματα Πρώτοι Στούς Αγώνες!"


    Γιαυτό Εμείς Σας λέμε ότι:

    Βρε Ακοινώνητοι βρε Αχαΐρευτοι βρε Αστοιχείωτοι βρε Αχαροι ΌΛΟΙ ΣΑΣ...

    Πρώτον: Κύριοι μου δεν είταν λάθος οι "στατιστικές" και τα συναφή για την ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας τόσο στην ΕΟΚ μετά Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη! Αλλά βλέπε "Δεύτερον"!

    Δεύτερον: Είτανε Πολιτική Στρατηγική/Στρατιωτική Εντολή/Απόφαση η Ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας Σαυτό το Πλέγμα/Δύκτι! Ο λόγος βλέπε "Τριτον"!

    Τρίτον: Το Πολιτικό Μύνημα/Σύνθημα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο" δεν είναι ξεκάρφωτο αλλά έχει βαθιά ιδεολογική Ανάλυση της Πραγματικότητας του Τότε και Του Σήμερα! Αυτό το ξέρουν τόσο οι Αποικιοκράτες όσο αναγκαστικά και οι Αποικιοκρατούμενοι Λακέδες τους! Γιαυτό Άλλωστε ο Α. Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) κλέβωντας "Συνθήματα" τα έβαλε στην διακήρυξη του της 3ης του Σεπτεμβρίου! ΔΕΝ θα μπούμε σε αναλύσεις τώρα παλιές στον Χρόνο και τετριμένες για την Ώρα!!! Αλλά ένα Σας λέμε: Κοιτάξτε Το Σήμερα τόσο της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας όσο και την εξέλιξη με άλλες Χώρες (μικρές/μεγάλες/προτεκτοράτα) σε Απλές Συναρτήσεις της Σημερινής ΕΕ και του ΝΑΤΟ! Το Πράγμα μιλά από μόνο Του!

    "ΕΟΚ/ΕΕ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ"!


    *Πόρνη/Πο.....άνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή