Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

{Η νέα Ίσκρα (του δίπορτου αριστερού τσιπραίικου δοχείου δυσαρέσκειας) του νέου Λένιν (Λαφαζάνη) βγάζουν πολύ γέλιο! Τώρα, εκτός του ΚΚΕ, και ο Μαυρουδέας με το ΠΡΙΝ δίπλα στο "σύσσωμο σχεδόν αστικό κατεστημένο". Ρε καλόπαιδα που ρουφήξατε απνευστί τον Μπαρουφάκη και την 20/2/2015 λίγη... τσίπα}! Ο «δραχμισμός» και ο «αριστερός ευρωσκεπτικισμός» της ΛΑ.Ε. Και εσύ Βρούτε;

δραχμισμός
Το πιο εύκολο στον χώρο της Αριστεράς είναι να βρίσκονται αντίπαλοι προς εύκολη πολιτική και ιδεολογική κατακεραύνωση, παρά να αναζητούνται συγκλίσεις και συνεργασίες.
Η υπόθεση αυτή των εχθρών «εντός των τειχών», τους οποίους, συνήθως, βγάζουμε «έξω από τα τείχη» για να τους πλήξουμε πιο αποτελεσματικά, είναι ένα σπορ στο οποίο λίγο πολύ διεκδικούμε βραβείο στον αριστερό χώρο. Έχουμε όλοι, σχεδόν, θητεύσει και διαπρέψει.

Νομίζω ότι σε αυτό το συμπαθές σπορ δεν απέφυγε να μετάσχει και ο σ. Στ. Δ. Μαυρουδέας, γράφοντας περίπου δύο ολόκληρες σελίδες στο περασμένο κυριακάτικο φύλλο του ΠΡΙΝ (3/6).
Δύο ολόκληρες σελίδες, λοιπόν, ο σ. Στ. Δ. Μαυρουδέας, μας έλεγαν κύκλοι της Αριστεράς, για να κατατροπώσει την ΛΑ.Ε για «δραχμισμό», για αδιέξοδο «αριστερό ευρωσκεπτικισμό».
Η κύρια αφορμή γι’ αυτές τις διαπρύσιες κατηγορίες ήταν μια μελέτη του ΕΔΕΚΟΠ (Λαπαβίτσας κλπ) για την μετάβαση στο εθνικό νόμισμα.
Νομίζω ότι ο Στ. Δ. Μαυρουδέας αδικεί τον εαυτό του αποδεχόμενος, αν και από άλλες συλλογιστικές, τις κατηγορίες αλά Δ. Κουτσούμπα σε βάρος της ΛΑ.Ε.
Διότι αυτά χρεώνει στην ΛΑ.Ε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ αλλά και σύσσωμο σχεδόν το αστικό κατεστημένο, που, ταυτόχρονα, καταστροφολογούν, ο καθένας με τον τρόπο του και τρομοκρατούν για το ενδεχόμενο της δραχμής.
Η ΛΑ.Ε, όπως μας επιβεβαίωναν στελέχη της, τάσσεται ασφαλώς και χωρίς καμία υπεκφυγή υπέρ της εξόδου από την ΕΕ, θεωρώντας ως πρώτο θεμελιώδες και πλέον κρίσιμο βήμα σε αυτήν την κατεύθυνση την μετάβαση στο εθνικό νόμισμα.
Και μιλάνε τα ίδια στελέχη για θεμελιώδες και πλέον κρίσιμο βήμα, γιατί το σπάσιμο του κρίκου του ευρώ παρουσιάζει ειδικές δυσκολίες και πρέπει να συντελεστεί άμεσα και σε χρόνο dt με πλήρη αναδιαμόρφωση του οικονομικού τοπίου.
Όσοι διαβάσουν το φυλλάδιο της ΛΑ.Ε για την μετάβαση στο εθνικό νόμισμα και τις τελευταίες σχετικές αποφάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑ.Ε, νομίζουμε ότι θα αντιληφθούν τις θέσεις της, ώστε να μην σκιαμαχούν.
Η ΛΑ.Ε, μας έλεγαν τα στελέχη της, δεν ανακάλυψε όψιμα ούτε την έξοδο από το ευρώ ούτε την αποδέσμευση από την ΕΕ ούτε τους μεταβατικούς δρόμους.
Ξέρουμε, όμως, να μην υπεριπτάμεθα ούτε να παραπέμπουμε με εύπεπτες φρασεολογίες τις επίκαιρες και δύσκολες ανατροπές σε ένα μέλλον που θα επικρατούν πιο «εύκρατες και υγιεινές συνθήκες» και όπου τα αγκάθια των αλλαγών θα ξεπερνιούνται με υπεκφυγές και αόριστα άλματα προς το μέλλον.
Όσο και να ορκίζονται κάποιοι για την αποδέσμευση από την ΕΕ, για τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό, δεν μπορούν να αποφύγουν ή να υποβαθμίσουν αυτό που η ίδια η ζωή θέτει στην πρώτη γραμμή σε κάθε διαδικασία ανατροπής και συναντά τη μεγαλύτερη αντίστασηαντίδραση και τρομοκρατία του ελληνικού κατεστημένου αλλά και τον φόβο πλατιών κοινωνικών στρωμάτων: την έξοδο από την νομισματική «φυλακή» της ευρωζώνης, η οποία και εκ των πραγμάτων στις ελληνικές συνθήκες είναι ο υποχρεωτικός κρίκος για να ανοίξουν δρόμοι για βαθιές ριζοσπαστικοποιήσεις και συγκρούσεις.
Αντί των εύκολων κατηγοριών και των άγονων αντιπαραθέσεων, οι οποίες, συνήθως, είναι και οι πιο σφοδρές γιατί είναι «αέρας φρέσκος», ας συζητήσουμε επί πραγματικού εδάφους για να επιτύχουμε πραγματικές ανατροπές στο σήμερα, αντί να επιχειρούμε να βάζουμε ετικέτες και να υψώνουμε τείχη για να μην κάνουμε τίποτα, ούτε καν να δοκιμάζουμε, αλλά συνεχώς να επιβεβαιωνόμαστε, γιατί για άλλη μια φορά προβλέψαμε επιτυχώς την αποτυχία και την έλευση των βαρβάρων.
http://www.iskra.gr/%CE%BF-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%83/

1 σχόλιο:

 1. Βρε Ακοινώνητοι βρε Αχαΐρευτοι βρε Αστοιχείωτοι βρε Αχαροι ΌΛΟΙ ΣΑΣ...

  Πρώτον: Κύριοι μου δεν είταν λάθος οι "στατιστικές" και τα συναφή για την ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας τόσο στην ΕΟΚ μετά Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη!!!! Αλλά βλέπε "Δεύτερον"!

  Δεύτερον: Είτανε Πολιτική Στρατηγική/Στρατιωτική Εντολή/Απόφαση η Ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας Σαυτό το Πλέγμα/Δύκτι! Ο λόγος βλέπε "Τριτον"!

  Τρίτον: Το Πολιτικό Μύνημα/Σύνθημα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο" δεν είναι ξεκάρφωτο αλλά έχει βαθιά ιδεολογική Ανάλυση της Πραγματικότητας του Τότε και Του Σήμερα! Αυτό το ξέρουν τόσο οι Αποικιοκράτες όσο αναγκαστικά και οι Αποικιοκρατούμενοι Λακέδες τους! Γιαυτό Άλλωστε ο Α. Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) κλέβωντας "Συνθήματα" τα έβαλε στην διακήρυξη του της 3ης του Σεπτεμβρίου! ΔΕΝ θα μπούμε σε αναλύσεις τώρα παλιές στον Χρόνο και τετριμένες για την Ώρα!!! Αλλά ένα Σας λέμε: Κοιτάξτε Το Σήμερα τόσο της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας όσο και την εξέλιξη με άλλες Χώρες (μικρές/μεγάλες/προτεκτοράτα) σε Απλές Συναρτήσεις της Σημερινής ΕΕ και του ΝΑΤΟ!!! Το Πράγμα μιλά από μόνο Του!!!

  "ΕΟΚ/ΕΕ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ"!!!


  ΚΑΙ για απόλαυση ως επιδόρπιον πάρτε και Αυτό:


  Don't worry, be happy!!!

  Κάτι Τι μοοοουυυυ θυμίζει αυτή η ... Φράση κάποιου Ινδού Γκουρού του Mehr Baba που είναι ένα από τα βασικά σλόγκαν τόσο του εσωτερικοναζιζοφασισμού όσο και του ΣΗΜΕΡΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ κ. Πολιτικής στην Ευρώπη! Το Αυτό σλόγκαν επίσης το είχαν τόσο η γενιά των "Λουλουδιών" και της μαστούρας όσο και πολλών "Απελευθερωμένων" μουσικών συγκροτημάτων διευρυμένης ... μαστούρας όπως π.χ. οι ... Μπίτλς/Beatles!

  Το "Don't worry, be happy" είναι Ένα Είδος του Apolitik/Απολίτικ που θέλει το Σύστημα το Καπιταλιστικό (=Καπιταλοναζιστικοφασιστικό!)!

  Η Πραγματική Αριστερά (όχι Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/Αlexis και ντράβαλα) Παγκοσμίος το χρησιμοποιεί ως ... ειρωνικό βρίσιμο!

  Παρεπιπτώντος ο Καπιταλισμός ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλά για την προστασία ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!
  Και εάν μιλά παρολαταύτα ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΟΥ Απάνθρωπο και Ναζιστικοφασιστικό Του Πρόσωπο! Διότι ΔΕΝ μπορείς να Αγαπάς Την Φύση/να Την Προστατεύεις και Παράλληλα να Απαξιώνεις Τον Άνθρωπο!!! Διότι (έναν Σας Διαφεύγει) ο Άνθρωπος ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (Το Φτύσιμο Μου ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Στούς ... Ράσπουτιν)!!!

  Δεν μπορεί να Είσαι "Οικολόγος" και να μην είσαι ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ (π.φ.) ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ/ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!

  Όσο αναφορά την Πραγματική Επιστημονική Διάσταση Της Ατμόσφαιρας και Του Κλίματος και της "Ανθρώπινης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης" ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ να κάνουμε Πολιτική/Επιστημονική/Οικονομική/Στρατηγική Ανάλυση ΔΙΟΤΙ ΌΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Αθηνά/Σοφία/Γνώση/Επιστήμη) Είναι ο ... Παπαdemonius Τότε λέμε ... Αρκεί! Τόση Προδοσία Στην Ανθρώπινη Ελληνική (ναί Παγκόσμια) Επιστήμη όσο και Στην Εθνική Πολιτική Αυτού Του Ελληνικού Λαού/Κράτους Είναι Ανηπόφορει και Άτιμη και Προστυχιά και... και... και... !!!


  Γιαυτό Σας λέμε Don't worry, be happy"!

  Και Σας χαρίζουμε Το:

  ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΑ ΕΣΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ και τραλαλά τραλαλά!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή