Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

(Εξαιρετική κίνηση ΚΚΕ. Πρέπει να διεθνοποιούνται όλα τα επακόλουθα της μνημονιακής πολιτικής. Οι υπερκρατικοί θεσμοί στους οποίους συμμετέχει η Ελλάδα είναι "ένα" καλό βήμα καταγγελιών)! Ευρωβουλευτής ΚΚΕ: Με ανεργία απειλούνται 15.000 συμβασιούχοι -Ερώτηση στην Ε.Ε



Το θέμα των συμβασιούχων μετέφερε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με ερώτηση του, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, τονίζοντας ότι οι χιλιάδες απολύσεις γίνονται στη βάση των κατευθύνσεων της ΕΕ για την κινητικότητα και την εργασιακή περιπλάνηση.

Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, στο κείμενο της ερώτηση του, τόνισε ότι η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, οδηγεί στην ανεργία 15.000 συμβασιούχους εργαζόμενους στους ΟΤΑ, κρίνοντας παράνομες τις παρατάσεις των συμβάσεών τους με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και των προηγούμενων κυβερνήσεων που διαχρονικά απαξιώνουν τις δομές στους δήμους για να τις παραδώσουν σε χέρια ιδιωτών.
Η Ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ έχει ως εξής:
«Με ανεργία απειλούνται 15.000 εργαζόμενοι, συμβασιούχοι στους ΟΤΑ, που προσλήφθηκαν με διαδικασίες του ΑΣΕΠ. Με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου οι παρατάσεις των συμβάσεών τους κρίθηκαν παράνομες, ενώ καλούνται μέχρι και να επιστρέψουν μισθούς που έλαβαν κατά το χρονικό διάστημα της ανανέωσης.
Στο αδιέξοδο το οποίο βρίσκονται τους έχει οδηγήσει το πάγωμα των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού στους δήμους και τις περιφέρειες στο πλαίσιο των μνημονίων που συνδιαμορφώνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όπως και οι προηγούμενες, με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, αλλά και η διαχρονική πολιτική τους που απαξιώνει τις δομές και τις υπηρεσίες των δήμων για να τις παραδώσει στα χέρια ιδιωτών, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των επιχειρηματικών ομίλων.
Οι εργαζόμενοι που καλύπτουν ζωτικές ανάγκες των δήμων βρίσκονται σε κινητοποιήσεις και διεκδικούν μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, ενάντια στις κατευθύνσεις της ΕΕ για διαρκή “κινητικότητα”, ευελιξία κι απασχολησιμότητα του εργατικού δυναμικού από κλάδο σε κλάδο, αλλά και από χώρα σε χώρα ανάλογα με τις ανάγκες των μονοπωλίων.
Με βάση τα παραπάνω, ερωτάται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή:
– Πώς τοποθετείται στο ότι στη βάση των κατευθύνσεων της ΕΕ για την κινητικότητα και την εργασιακή περιπλάνηση και των αποφάσεων των ελληνικών κυβερνήσεων απολύονται χιλιάδες συμβασιούχοι των ΟΤΑ, ενώ οι υπηρεσίες των δήμων απαξιώνονται προκειμένου να παραδοθούν στους επιχειρηματικούς ομίλους;».
http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/evrovouleftis-kke-anergia-apeilountai-15-000-simvasiouxoi-erotisi-stin-e-e/

2 σχόλια:

  1. Συναντιώνται οι "Υπεύθηυνοι" της "Ελληνικής" Ένωσης Τραπεζών με τον Γενς Βάιτνμαν!!!


    ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΑΝΤΙΩΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΆ!
    Για να τελειώνουμε με τον Γκαιμπελισμό ΌΛΩΝ ΣΑΣ!

    Σας παραθέτουμε την "Σχεση" του Marx με τον Bruno Bauer το 1843!!!

    ΜΕ ΘΕΜΑ: Die Judenfrage (Οι Ανίκανοι τόσο της Αριστεράς όσο και της Κουμουνιστικής Αριστεράς το μετάφραζαν "Το Εβραϊκό Ζήτημα" ΛΑΘΟΣ!!! ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ: "ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ"!!!

    Τεράστια ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! Άλλωστε Σαυτήν την "ΔΙΑΦΟΡΑ" Πέσανε στην λούμπα το KPD (Κ.Κ.ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ [υπόψιν το KPD είναι Απαγορευμένο μετά το 1945 από τους Αμερικανούς/ΝΑΤΟ ενώ επιτρέπουν το DKP/Γερμανικό Κουμ. Κόμμα!]) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ!!!
    Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ/ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΕΊΧΕ ΤΗΝ "ΙΕΡΑΣΜΙΑΚΗ" ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ!!!

    Σας παραθέτουμε το Original κείμενο Marx και Bruno Bauer 1843 Braunschweig:


    ......... Sobald es der Gesellschaft gelingt, das empirische Wesen des Judentums, den Schacher und seine Voraussetzungen aufzuheben, ist der Jude unmöglich geworden, weil sein Bewußtsein keinen Gegenstand mehr hat, weil die subjektive Basis des Judentums, das praktische Bedürfnis vermenschlicht, weil der Konflikt der individuell-sinnlichen Existenz mit der Gattungsexistenz des Menschen aufgehoben ist.

    (Κλειδί Είναι) Die gesellschaftliche Emanzipation des Juden ist die Emanzipation der Gesellschaft vom Judentum.




    1. Υ.Γ. Είτε Σας Αρέσει Είτε Όχι ΛΑΚΕΔΕΣ!!!

    2. Υ.Γ. Die Judenfrage Στην Ελλάδα θα την Αφήσουμε Στα Καπιταλοναζιστικοφασιστικά γουρούνια;; Βλ. "Ο Μεγάλος Δικτάτωρ" του Τσάρλι Τσάπλιν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκληρα τους χτυπάει το κκε ,δεν πρέπει τοσο πολύ . Θα πάθουν εγκεφαλικό απο το άγχος . .. Μας δουλεύετε κανονικα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή