Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Η κρατική καταστολή θα απαντηθεί από τον κόσμο του αγώνα

 Δεκάδες είναι τα καλέσματα πολιτικών οργανώσεων και συλλογικοτήτων για συμμετοχή στην Πορεία Αλληλεγγύης, σήμερα στις 6μμ, στην πλατεία Γαρδένιας Ζωγράφου σαν άμεση απάντηση στο σημερινό όργιο καταστολής που εξαπολύθηκε σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους.


Απ’ το indymedia στο οποίο υπάρχουν ανακοινώσεις – καλέσματα σε κινητοποίηση που θα αποτελέσει άμεση απάντηση στην κυβερνητική μπατσάδικη προκλητικότητα, αντιγράφουμε:

 Το πρωί της 13ης Μαρτίου, το κράτος επιτέθηκε σε τρεις δομές αγώνα, δύο καταλήψεις στην Αθήνα (Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο Βίλα Ζωγράφου και Κατάληψη στέγης της Αχαρνών) και στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αγρινίου. Η κατασταλτική αυτή κίνηση δε θα μείνει αναπάντητη. Η αλληλεγγύη θα νικήσει.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Πορεία Αλληλεγγύης, 13/3 στις 6μμ, πλατεία Γαρδένιας Ζωγράφου


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/03/blog-post_0.html

2 σχόλια:

  1. Καί όμως είμαστε εντός ..θέματος!

    «Η Ελλάδα, η Αρχαιότερη Δημοκρατία, είναι σταθερή σύμμαχος και φίλη ΗΠΑ, στο πλευρό της σε όλους τους μεγάλους πολέμους (Κριμαϊκό, γιαυτό είχαμε την Εθνική Καταστροφή του 22! Πόλεμο της Κορέας "Ιδού Κύριε Πρόεδρε ο Στρατός Σας! Βιετνάμ! Αμερικάνικη Χούντα του 67! Κατοχή της Κύπρου 74!)και αντιπαραθέσεις και πάντα μαζί με ΗΠΑ σε όλους τους αγώνες υπέρ της ελευθερίας».
    Αυτό ανέφερε ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.
    Πέστε του Αριστερούλη ΌΤΙ Η ΗΠΑ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΚΈΡΔΙΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΠΌΛΕΜΟ! ΟΎΤΕ ΤΟΝ Β Παγκόσμιο! Αυτόν τον καθάρισε η Σοβ.Ενωση! Η ΗΠΑ έχουν ιδικότητα να φτιάχνουν φασιστικά πραξικοπήματα και πολιτικές δολοφονίες, γιαυτό και το Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί άραγε όταν ακούω ότι είμαι ... Αστρόσκονη αρχινάω και ξύνωμε, με πιάνει μια παράξενη φαγούρα; Είναι ψυχολογικό ή ασυνείδητα ξύνω την ... Πηγή του πόθεν έσχες μου; Εμένα με ενδιαφέρουν οι "Μαύρες Τρύπες"! Είμαι απόγονος μήπως και από εκεί; Εσείς ξέρετε! Πάντως Τα Παρά Της Φύσης Κείμενα/Φαινόμενα τα κατέχουν ολίγοι! Πάντως ο Α. Einstein δεν υπάγεται ΣΑΥΤΟΥΣ! Το Έργο όμως του Einstein Είναι Πρωτοποριακό και Λαμπρό! Μόνο κάτι Δεν μας κάθεται καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή