Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

(Ζωή από τα παλιά... πριν από Πλεύσεις Προσωποκεντρικές)! Απέβαλαν την Κωνσταντοπούλου από τη δίκη της Siemens

Απέβαλαν την Κωνσταντοπούλου από τη δίκη της Siemens
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων απέβαλε από τη δίκη της Siemens της Ζωή Κωνσταντοπούλου, απορρίπτοντας το αίτημα για παράσταση πολιτικής αγωγής που υπέβαλε το υπό σύσταση Σωματείο «Δικαιοσύνη για όλους», το οποίο εκπροσωπείται από την επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας».

Έντονη ήταν η αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία έκανε λόγο για μια «εντελώς στημένη διαδικασία». «Είναι ανόητο να θεωρείται ότι η επίδειξη απαθούς και ψύχραιμης συμπεριφοράς από μέρους μου είναι αδυναμία», της απάντηση ο πρόεδρος του δικαστηρίου. 
Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου. «Μην κάνετε χειρονομίες. Αν και αυτή η δίκη για χειρονομίες είναι…», είπε η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας». «Δεν είστα διάδικοκς αυτής της δίκης. Σας υπενθυμίζω ότι μπορεί να ελεγχθείτε…», της είπε ο πρόεδρος. «Σας υπενθυμίζω ότι και εσείς μπορεί να ελεγχθείτε…», του απάντησε.
Νωρίτερα σημειώθηκε και άλλη ένταση, λίγο πριν το δικαστήριο αποσυρθεί προκειμένου να αποφασίσει για το ζήτημα. «Αποσύρεστε για διάσκεψη και δεν έχετε δώσει καν το λόγο στη πολιτική αγωγή του Δημοσίου και του ΟΤΕ. Έχετε καταλάβει πόσο γελοίο και στημένο είναι αυτό;» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου χωρίς όμως να λάβει απάντηση από τον πρόεδρο.
http://tvxs.gr/news/ellada/apebalan-tin-konstantopoyloy-apo-ti-diki-tis-siemens

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου