Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

(Άσχημα τα πράγματα για τον συνεργάτη του Μπόμπολα Τράμπ)! WSJ: Ο πρώην σύμβουλος του Trump Flynn είναι έτοιμος να καταθέσει με αντάλλαγμα την ασυλία

 


© AFP 2017/ Mandel Ngan
Ο Πρώην σύμβουλος του Προέδρου των ΗΠΑ για την Εθνική Ασφάλεια Michael Flynn
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, 31 Μαρτίου - RIA Novosti, Alexei Bogdanovsky.
 Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump  Michael  Flynn είναι έτοιμος να δώσει μαρτυρία στο FBI σε αντάλλαγμα για την ασυλία του από την  ποινική δίωξη, γράφει η εφημερίδα Wall Street Journal [1], επικαλούμενη πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση.


Ο  Flynn είπε στο FBI με  αντάλλαγμα την ασυλία του  ότι  είναι έτοιμος να μιλήσει για  τους παράγοντες της «Ρωσικής επιρροής» στις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ο  Flynn παραιτήθηκε μετά τις δημοσιεύσεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης  στην υπόθεση ότι ο Στρατηγός  παραπληροφόρησε τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ  Mike Pence και άλλους εκπροσώπους της διοίκησης για την επικοινωνία  του  με το Ρώσο Πρέσβη Σεργκέι Kislyak

 Η Ρωσία και στο παρελθόν έχει επανειλημμένως αρνηθεί τις κατηγορίες των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ότι  παρεμβαίνει στις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η διοίκηση Trump, επίσης, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς.

https://tokoutsavaki.blogspot.gr/2017/03/wsj-trump-flynn.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/bAVdB+(%CE%A4%CE%9F+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A4%CE%A3%CE%91%CE%92%CE%91%CE%9A%CE%99)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου