Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Λαφαζάνης: 'Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους' η τροπολογία για τον αναβαλλόμενο φόρο στις τράπεζες"Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους αποτελεί η τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση για τον αναβαλλόμενο φόρο στις τράπεζες ανέφερε σε δήλωσή του την Κυριακής ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.
AdTech Ad

Η κυβέρνηση, πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης, με αυτήν την τροπολογία-πρόκληση προς τον ελληνικό λαό, έρχεται να επιβεβαιώσει και να ενισχύσει προηγούμενες νομοθετικές διατάξεις, χαρίζοντας πολλά δισ. ευρώ στις τράπεζες και στην ουσία στα ξένα funds στα οποία τις έχει εκχωρήσει.
"Είναι αδιανόητο, την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται ένα σκληρό πακέτο εξουθενωτικών μέτρων σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων ύψους 3,6 δισ., να σπεύδει να χαρίσει πολύ μεγαλύτερα ποσά στο τραπεζικό κεφάλαιο" επισημαίνει ο επικεφαλής της ΛΑΕ και τονίζει ότι "οι τράπεζες συνεχίζουν να παραμένουν κράτος εν κράτει στη χώρα και να απομυζούν κάθε ικμάδα από την ελληνική οικονομία και κοινωνία".
Ο κ. Λαφαζάνης δηλώνει ότι η χώρα χρειάζεται μια μεγάλη ανατροπή, που μόνο ο λαός με τους αγώνες του μπορεί να επιβάλει με βασικό μέτρο την εθνικοποίηση-κοινωνικοποίηση των τραπεζών στο πλαίσιο ενός ριζοσπαστικού προγράμματος παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Καταλήγοντας, ο επικεφαλής της ΛΑΕ αναφέρει ότι "οι ένοχοι και οι συνένοχοι των πρωτοφανών πολιτικών και οικονομικών εγκλημάτων σε βάρος του τόπου και του λαού μας θα πληρώσουν βαρύτατο τίμημα για τα άνομα και πραξικοπηματικά σκάνδαλά τους".

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)
http://news247.gr/eidiseis/politiki/lafazanhs-skandalo-prwtoy-megethoys-h-tropologia-gia-ton-anavallomeno-foro-stis-trapezes.4583070.html

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΑ (Ποιός το Είπε; Πού και Πότε; Και Γιατί;)

    «Ο Πατριωτισμός ενός κόμματος ή Ατόμου δεν κρίνεται κυρίως από την θέση του κόμματος ή του Ατόμου στον πολιτικό και κοινωνικό Αγώνα στο εσωτερικό της Χώρας. Και ιδίως όταν ο αγώνας οξύνεται, οπότε δεν υπάρχει όριο σε συκοφαντίες ! Ο Πατριωτισμός ενός κόμματος ή ενός Ατόμου κρίνεται όταν κινδυνεύει η Ανεξαρτησία και η Ελευθερία της Πατρίδας ΜΑΣ! Εκεί η Λυδία Λίθος».

    《Ετσι Αγαπάμε Εμείς την Ελλάδα. Με την Καρδιά ΜΑΣ (την Ψυχή ΜΑΣ) και με το Αίμα ΜΑΣ.》


    «Ολα δείχνουν ότι ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός την Ελλάδα και τα Βαλκάνια διαλέγει σαν πεδία για την επόμενη πολεμική του πρόκληση. Πρέπει οι Αμερικανοί οι πλουτοκράτες και τα ρέστα που τρέφονται από τον πόλεμο, να καταλάβουν πως τα πολεμικά τους σχέδια ΔΕΝ θα περάσουν. Ο Λαός της Ελλαδος Αδούλωτος και Περήφανος ΞΑΝΑΛΕΕΙ το ΟΧΙ. Και αν τον κάνουνε τον πόλεμο θα πιάσει πάλι τα Ταμπούρια, θ' ανεβεί με τους Αντάρτες στα βουνά, θα τους κάνει τον πόλεμο τάφο τους. Αν οι εκμεταλευτές τολμήσουν, θα τους Τσακίσουμε (Τώρα)! Θα τους χτυπήσουμε και από πίσω μαζί με τους στρατούς των Λαϊκών Δυνάμεων! Δεν θα πολεμήσουμε τη Σοβ. Ενωση (Ρωσία)! Δεν θα ξαναγίνει 2η Ουκρανία»!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή