Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Η Ραχήλ Μακρή επιστρέφει ιδρύοντας το κόμμα «Μέτωπο Νίκης»

Η Ραχήλ Μακρή επιστρέφει ιδρύοντας το κόμμα «Μέτωπο Νίκης»
Σελίδα στην πολιτική της καριέρα αλλάζει η Ραχήλ Μακρή, η οποία ιδρύει τον δικό της πολιτικό φορέα, που ονομάζεται «Μέτωπο Νίκης».

Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, είχε χάσει τη βουλευτική της έδρα όταν αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ακολούθησε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, το 2015. 

Τελικά, όμως, δεν παρέμεινε στη Λαϊκή Ενότητα ούτε ακολούθησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Πλεύση Ελευθερίας, και έτσι πορεύεται μόνη της με το «Μέτωπο Νίκης». 

Η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στην Κρήτη, όπου θα βρεθεί με αφορμή τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου.

Η ανακήρυξη του νέου πολιτικού φορέα θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μελιδόνι.

«Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να υψώσει το ανάστημά του και να πάψει να τους φοβάται» αναφέρει βίντεο με το οποίο ανακοινώνει το «Μέτωπο Νίκης» η πρώην βουλευτής και προσθέτει:

«Ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα και να πάρει πίσω την εξουσία που του ανήκει. Όσοι αρνούμαστε να υποκύψουμε σε διχαστικά αντανακλαστικά, όσοι αρνούμαστε να μας απομυζούν και να μας εξευτελίζουν, όσοι αρνούμαστε να σκύψουμε το κεφάλι, ενωνόμαστε για το συμφέρον της Ελλάδας πέρα και πάνω από μίση και στερεότυπα του παρελθόντος». 

http://www.zougla.gr/politiki/article/i-raxil-makri-epistrefi-idriontas-to-koma-metopo-nikis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου