Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ο "κοσμιστής" ανακάλυψε "χάος και αναρχία". Φασιστική πρόκληση στην Θεσ/νικη (Βίντεο)

Για  «χάος και αναρχία» κάνει λόγο η ιστοσελίδα του «κομιστή» το οποίο το εντοπίζει στο ότι «Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας έκανε ακόμα μία εισβολή σε δημόσιο κτήριο, αυτή τη φορά στον ΑΔΜΗΕ, την ώρα που ομάδα αντιεξουσιαστών στην Θεσσαλονίκη προκαλούσε επεισόδια στο κέντρο της πόλης». 


Προφανώς για άτομα του φυράματος του Θέμου Αναστασιάδη ακόμα και οι συμβολικές ενέργειες όπως αυτή που έκανε ο «Ρουβίκωνας» στα γραφεία στον ΑΔΜΗΕ σαν ένδειξη διαμαρτυρίας στην δολοφονική πολιτική που ασκεί η ΔΕΗ δημιουργούν "χάος", ενώ η διαμαρτυρία στην προκλητικότητα των φασιστών είναι εκδήλωση "αναρχίας".

Το τι ακριβώς συμβαίνει στην Θεσσαλονίκη δεν γνωρίζουμε. Απ ότι διαβάζουμε στο indymedia κάτω απ' το μανδύα μιας οργάνωσης με τίτλο "Ιερός Λόχος" συγκεντρώθηκαν 2-3 δεκάδες φασίστες για να επακολουθήσει συγκέντρωση αντιφασιστών και κάποια επεισόδια με τις δυνάμεις καταστολής, όπως αναφέρει το παρακάτω βίντεο: 


Δεν έχει νόημα να επεκταθούμε στα εμέσματα του «Πρώτου Ψέματος». Να θυμίσουμε απλώς το ποιόν του εκδότη του μέσα από λίγες γραμμές που έχει γράψει ο Ν. Μπογιόπουλος:

Τύποι λαθρόβιοι που η αθλιότητα και η ποταπότητά τους ισοδυναμούν με «αρετή» και εφαλτήριο «επιτυχίας». Στο βούρκο, άλλωστε, μέσα από τον οποίο παράγονται και μέσα στον οποίο «μεγαλουργούν» οι γλίτσες, αυτά ακριβώς είναι τα κριτήρια της «επιτυχίας»: Η ποταπότητα και η αθλιότητα.
Τέτοια περίπτωση γλίτσας είναι ο Θεμιστοκλής (σ.σ.: στην πορεία το έκανε «Θέμος») Αναστασιάδης.
Ο συγκεκριμένος δεν είναι η πρώτη φορά που στα διαλείμματα των αισθητικά και ιδεολογικά υποκοσμιακών του δραστηριοτήτων συλλαμβάνεται επ' αυτοφώρω σαν χρυσαυγίτης... με πολιτικά…


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/03/blog-post_693.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου