Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Ο προσκυνητής Αλέξης θεωρεί τους Παλαιστίνιους κατώτερη φυλή;

[Η υποκρισία των αριστερών φίλων της Χαμάς, με αφορμή το θαύμα του ιερού κουβουκλίου]

Ιστιοφόρο ‘Estelle’ 20 Οκτώβρη 2012. Ο τ.βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ ο ευσεβής αναρχικός μικροαστός Διαμαντόπουλος, με άλλους «φιλοπαλαιστίνιους ακτιβιστές», μεταξύ των οποίων και ο τ.βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο ευσεβής Κοδέλας, γνωστός και από την ανοχή του στη Χ.Α., δίνουν παράσταση ανοιχτά της Γάζας. Ο ευρών αποδοκιμασία στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ κατά των κακούργων της Χαμάς αμειφθήσεται.

του Αναγνώστη ΛασκαράτουΕίχαμε εδώ και χρόνιαεκθέσει την υποκρισία των «φιλοπαλαιστινίων» του ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ, των οποίων η υποτιθέμενη φιλία προς τον παλαιστινιακό λαό, ξεκινά από εκεί που αρχίζει και ο τυφλός αντισημιτισμός τους (στην ουσία του αντιδυτικισμός, χωρίς θρησκευτικά αίτια, όπως των ακροδεξιών) και σταματάει εκεί που αρχίζουν τα συμφέροντα του ρωμέικου ρατσιστικού πατριαρχείου Ιεροσολύμων, ενός πραγματικού υπόνομου κάθε λογής αισχροτήτων, αθλιοτήτων και βλασφημιών, όπως αυτά έσκασαν λόγω συγκυριών το 2005. Ενός φιλοχουντικού πατριαρχείου Ελλήνων μεταναστών, πραγματικού εκκλησιολογικού σκανδάλου, που περιφρονεί προκλητικά τους πιστούς του, μέσα στην ίδια την πατρίδα τους, και διοικείται πραξικοπηματικά και ολότελα αντιευαγγελικά από ξένη Ιεραρχία, η οποία στρατολογείται κατά κανόνα από ανήλικα αγόρια της αγνής μας υπαίθρου, παρά τις έντονες αντιδράσεις του ποιμνίου της  (ενδεικτικά βλ.: «Palestinians push to end Greek ‘occupation’ of patriarchate», 20.1.2015).
Το ιστορικό του πραξικοπήματος του 1534 της ανατροπής της ντόπιας Ιεραρχίας, από τυχοδιώκτες Ρωμιούς καλόγερους, με τις πλάτες των Οθωμανών κατακτητών και με αρχικό σκοπό να ελέγχει οικονομικά ο τοποτηρητής του Σουλτάνου στο μιλιέτι των Ρουμ  Ορτοντόξ πατριάρχης της Πόλης τα προσκυνήματα και τους πιστούς, μπορούν οι νέοι αναγνώστες μας να διαβάσουν εδώ αναλυτικά («Ο κ. Κουράκης (ΣΥΡΙΖΑ) οι Παλαιστίνιοι και η Εκκλησία»- 26.1.2013), παίρνοντας και μια γεύση πως πλαστογραφείται με αστείο τρόπο στις ελληνικές πηγές αυτή η αντιχριστιανική αθλιότητα, που στην Ελλάδα δεν έχει επικριθεί, με μια μόνο τιμητική εξαίρεση (Στ.Ζουμπουλάκης), καθόλου. Ο πρώτος Έλληνας πατριάρχης Γερμανός, είχε μάθει τα Αραβικά πολύ καλά στην Αίγυπτο και περνιόταν για Άραβας στα Ιεροσόλυμα, όπου χειροτονήθηκε διάκος του τελευταίου Άραβα πατριάρχη Δωρόθεου Ατάλλα (Bλ. Fr. Dr. Hanna Kildani, “Modern Christianity in the Holy Land”-2010).
Ο Γερμανός κληροδότησε το θρόνο στον ανιψιό του Σωφρόνιο. Οι δυο αθεόφοβοι πειρατές, θέσπισαν την αυθαιρεσία να μην γίνονται μοναχοί οι Άραβες ορθόδοξοι, στους οποίους επέτρεψε μόνον την έγγαμη ιεροσύνη, κλείνοντάς τους έτσι σχεδόν απόλυτα τον δρόμο προς την αρχιεροσύνη. Ανάλογη κίνηση έγινε και στην Αντιόχεια το 1724, αλλά έληξε άδοξα  με εκδίωξη των Ρωμιών Δεσποτάδων το 1898. Οι αναγνώστες μας μπορούν επίσης να βρουν πληροφορίες με πολλές παραπομπές και πολλά χρήσιμα και τεκμηριωμένα σχόλια φίλων μας, με αφορμή της ανακήρυξη του Επαναστάτη της Ν.Ευρώπης σε Ιππότη του Τάφου εδώ, «Αλέξιος, Ιππότης στο Τάγμα των Μεγάλων Σταυροφόρων», όπου ξεδιπλώνεται ο πορφυρούς βυζαντινός μανδύας του αριστεροακροδεξιού Μνημονιοσχίστη, ενός αντάξιου διαδόχου στον τίτλο του Σταυροφόρου, των επίσης απατεώνων Γ.Παπαδόπουλου, Παττακού και Μακαρέζου.
Επειδή ο πρωθυπουργός της Αροισταιρράς, που υπηρετεί με την ίδια συνέπεια και γνώση την Επιστήμη και την Πίστη, νομίζω και την Πολιτική, έσπασε κάθε ρεκόρ (τεσσάρων) επισκέψεων στο αποικοκρατικό αυτό πατριαρχείο, ιδιαίτερα με αφορμή τις αρχιτεκτονικές αναστηλώσεις της ευσεβέστατης (τις σχετικές αναφορές της  θα ζήλευε και η θεούσα Λουκά) παλαιάς φίλης του Κοσκωτά («Ο Αλέξης και η Τόνια στον «Πανάγιο Τάφο»), επειδή οι πρωθυπουργοί Κ.Καραμανλής (ο γέρος), Γ.Ράλλης, Α.Παπανδρέου, Κ.Σημίτης, από όσο ξέρω και από όσο βρήκα, δεν επισκέφθηκαν ούτε μια φορά αυτό το άντρο των σκανδάλων (όπως και δεν φόρεσαν ποτέ ως πρωθυπουργοί στρατιωτική στολή, σαν τον αρχιλουφαδόρο του Πενταγώνου, ούτε διέθεσαν πρωθυπουργικό αεροπλάνο-οι δυο πρώτοι ποτέ κανένα αεροπλάνο-για την μεταφορά της απάτης του Αγίου Φωτός), αναρωτιέμαι πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ακόμη ο πρωθυπουργός του Παπαγγελόπουλου και πόσο εξευτελισμό καταπίνουν οι σιωπηλοί επαγγελματίες Αριστεροί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που χώνεψαν ήδη και το κουκούλωμα του Βατοπεδίου, προκειμένου να «ξεπλυθεί» και να επανέλθει ως «Σωτήρ», ο ταβερνόβιος της Ραφήνας, που έχει δηλώσει: «Εγώ τον Τσίπρα τον πάω. Έχει κάτι το φρέσκο» (2013).
Σίγουρα πάντως οι δυο άνδρες έχουν πολύ περισσότερα κοινά από δυο μεγαλοφυείς γυναίκες, με την τόσο πρωτότυπη σε διαδρομή επιστημονική τους καριέρα. Το αξιοθρήνητο μουλωχτό πολιτικό τους ειδύλλιο, που στηρίχτηκε στην προδοσία των παρατάξεών τους, έστησε μια συμμαχία ανίκανων μπουνταλάδων, που θέλουν να δρέψουν τα οφέλη της εξουσίας, πάνω στο πτώμα της πατρίδας τους.

https://roides.wordpress.com/2017/03/24/24mar17/

1 σχόλιο:

  1. Εάν δεν γεννηθείς Αστέρι πως νομίζεις ότι η Ζωή θα σε ξέρει; Εάν δεν γεννηθείς Βοριάς πως νομίζεις πως θα διώξεις τα σκοτάδια της Καρδιάς; Οι Επαναστάτες ΜΑΣ του 21 γεννήθηκαν και Αστέρια και Βοριάδες! ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ! ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΈΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή