Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

(Χωρίς περιττά σχόλια)! Ο Φλαμπουράρης εγγυάται στον Μελισσανίδη ότι θα ξεπεράσει τα εμπόδια του Δήμου για το γήπεδο της ΑΕΚ



Ο Υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, παρέστη σήμερα στο φιλικό τουρνουά που μετείχαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, κατά το οποίο έγιναν και ειδικές βραβεύσεις. Με τον Υπουργό να παραδίδει μετάλλια και πλακέτες στα τιμώμενα πρόσωπα και όπως είναι λογικό να… πολιορκείται από τους παλαίμαχους της ΑΕΚ, για το θέμα του γηπέδου.



Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλέκος Φλαμπουράρης, που είναι και ένθερμος Ενωσίτης, αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα, η ΑΕΚ θα φτάσει στην οικοδομική άδεια, παρά τα εμπόδια που θέτει ο Δήμος, με την Κυβέρνηση να προχωρά εντός της άνοιξης, στην νομοθετική ρύθμιση που θα «ξεκλειδώσει» την διαδικασία! Ο Υπουργός Επικρατείας, σε μια κουβέντα που είχε με παλαίμαχους της ΑΕΚ, παρουσία πολλών ανθρώπων, τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες τα εξής: «Μπορώ να σας πω πως σύντομα, η άδεια θα είναι στα χέρια της ΑΕΚ. Υπάρχει αυτό το ζήτημα με τον Δήμο που εκφράζει ενστάσεις γύρω από το πρότζεκτ, όμως έχει βρεθεί ο τρόπος να ξεπεραστεί. Ήδη προχωράει η νομοθετική ρύθμιση μέσω της οποίας θα συμβεί αυτό και εκτιμώ πως μέσα στην άνοιξη, ακόμα και στον μήνα που διανύουμε, η όλη υπόθεση θα τελειώσει! Με την ΑΕΚ να παίρνει την άδεια και να ξεκινά τις εργασίες για την “Αγια-Σοφιά”, στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Όπως γίνεται αντιληπτό η παραπάνω τοποθέτηση ενός κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους δείχνει πως οι διεργασίες για να βρεθεί η λύση αναφορικά με το θέμα των υψομέτρων και κατ’ επέκταση της άδειας, έχει βρεθεί. Και μάλιστα «δουλεύεται» εντατικά από πλευράς Κυβέρνησης, ώστε να προχωρήσει και άμεσα να υλοποιηθεί. Με την ΑΕΚ να βρίσκει τον τρόπο που θα ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο από πλευράς Δήμου, προχωρώντας χωρίς την συναίνεσή του, στην έκδοση της οικοδομικής άδειας. Μιας και οι ελπίδες για να βρεθεί ένα πεδίο συνεννόησης με την Δημοτική Αρχή, χάθηκαν οριστικά, εδώ και αρκετό καιρό. Και πλέον το μπαλάκι είναι αποκλειστικά στην πλευρά της Πολιτείας.



Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/03/blog-post_115.html#ixzz4btd4xAqH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου