Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΔΥΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και «ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ» ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ «ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ» Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ Τ.τ.Ε, Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ…!!!


Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΟ ΒΗΜΑ» ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΩΡΑ «ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΧΕΛΩΝΑΣ»  ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΣΤΗ…ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…!!! 

Ο ένας μεγαλονταβατζής των ΜΜΕ σε πρώτη ανάγνωση είναι γνωστός εκ της προδικασίας από το παρελθόν με δραστηριότητα στις κατασκευές παντός είδους deals, ενώ ο δεύτερος με ειδικότητα παρουσίασης ειδήσεων και σχολίων ανάλογα με την αποπληρωμή των δανείων του και για το group  του οποίου, έχουν βγεί άπλυτα στη φόρα το τελευταίο διάστημα, από την ηλεκτρονική έκδοση τού ακόμη κραταιού συγκροτήματος.



Το 1ο δημοσίευμα του Βηματοδότη με ημερομηνία 12/03/2017 05:45 έγραφε:
********
Μετά τη μηνυτήρια αναφορά της Τράπεζας της Ελλάδοςγια την Tράπεζα Αττικής στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, μαθαίνω ότι ο Γιάννης Στουρνάρας και οι συνεργάτες του επιθεωρητές στην κεντρική τράπεζα απέστειλαν στον οικονομικό εισαγγελέα Π. Αθανασίου δύο ακόμα πορίσματα. 
Αφορούν δύο «επιφανείς» εκδότες, οι οποίοι χρωστούν και της... Μιχαλούς. 
Ενας εξ αυτών θεωρείται εκλεκτός της κυβέρνησης και βάση του εκδοτικού deal που πρότεινε ο γηραιός υπουργός Επικρατείας στις τέσσερις συστημικές τράπεζες. 
Για να δούμε, θα δράσει η κυβέρνηση όπως το πόρισμα επιβάλλει και εναντίον του φίλου της εκδότη;
********
Το 2ο με ημερομηνία  13/03/2017 23:55 | 05:00 γράφει:

Εκδότες ante portas
---------
Με ρυθμό χελώνας (ίσως ακόμη και πιο αργά) προχωρούν για εκδίκαση στη Δικαιοσύνη δύο υποθέσεις χορήγησης παράτυπων δανείων που αφορούν εκδότες. Για τον έναν μάλιστα (που έκανε κωλοτούμπα στα έντυπά του για να στηρίξει την κυβέρνηση και τις επιλογές της) εστάλησαν από τους οικονομικούς εισαγγελείς, όπως οι ίδιοι έλεγαν στα αρμόδια πταισματοδικεία, ένα σωρό έγγραφα (αναφορές, μαρτυρίες, πορίσματα ελέγχων κ.τ.λ.) που αναφέρονται σε ληξιπρόθεσμα δάνεια, σε παράνομες παρατάσεις αποπληρωμής δανείων, και όμως, οι υποθέσεις αυτές καθυστερούν. 
Τα έγγραφα, κατά τους οικονομικούς εισαγγελείς, προκύπτουν και από μηνυτήριες αναφορές της Τράπεζας της Ελλάδος, αλλά και από το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, με την ένδειξη ότι με τις πράξεις ή τις παραλείψεις του συγκεκριμένου εκδότη «παραβιάζονται οι κανόνες των τραπεζών προς εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων». 
Εχει, μαθαίνω, διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση από πταισματοδίκες, και ο συγκεκριμένος εκδότης ακόμη να κληθεί για εξηγήσεις. 
Γιατί άραγε υπάρχει τέτοια καθυστέρηση; 
(Ερώτημα που απασχολεί και τους οικονομικούς εισαγγελείς.)
nnn
Η δεύτερη υπόθεση αφορά έναν άλλον εκδότη («συγκροτηματάρχη»), ο οποίος αναμένεται εντός των ημερών να διαβεί την πύλη της οδού Πειραιώς (εκεί όπου εδρεύουν οι οικονομικοί εισαγγελείς) προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα δάνεια που έχει πάρει, τον τρόπο δανεισμού και κυρίως γιατί καθυστερεί την εξόφλησή τους, παρ’ ότι ορισμένα από τα δάνεια έχουν γίνει «μη εξυπηρετούμενα».
********
Τώρα, ονόματα μη ζητάτε κυκλοφορούν, μόνο στη δημοσιογραφική αγορά άλλωστε θέμα χρόνου είναι να τα γράψει ο Βηματοδότης όταν περάσουν την πόρτα του Οικονομικού Εισαγγελέα.
********
«Απουσιάζει» βλέπετε από το συγκρότημα και ο Παπαχρήστου, αυτός πού ξέρει «απ΄έξω και ανακατωτά» αμφότερους και ασφαλώς θα τους είχε αποκαλύψει.
********
Οποιοσδήποτε βέβαια συμψηφισμός με κορώνες εναντίον του ψόφιου Γιάννου  μόνο γενική θυμηδία προκαλούν και προδίδουν έτσι τους δράστες των… θαλασσοδανείων..!!!
********
Ψυχραιμία Ν..., ακόμη και τα μωρά,  μας πήρανε... χαμπάρι...!!! 


http://politikosafari.blogspot.gr/2017/03/blog-post_14.html

2 σχόλια:

  1. Ρωτάτε τον Alex;
    Καλά δεν ξέρετε το: Στου κουφού την πόρτα .... πάρ την πόρτα και .. φύγε!!!! Και ΈΤΣΙ αποδεικνύεται ΌΤΙ Ο ΚΟΥΦΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ... ΤΥΦΛΟΣ! Ο Alex δεν είναι μόνο και τα δύο αλλά είναι και έχει το ΦΟΒΙΚΟ ΦΟΝΙΚΌ ΣΎΝΔΡΟΜΟ! Γιαυτό άλλωστε το Σάπιου Αποικιοκρατικό Σύστημα το Έβαλε Εκεί μαζί με τον Χαμμένο! Τί ψάχνεται; Τις γωνίες στον Κύκλο ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΜΑ: ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΡΗΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;; Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ; ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ !!!

    Ένα ΜΠΡΆΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΉΚΑΜΕ! Αλλά φίλοι Μου τώρα ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ!
    Διαβάζουμε Ιστορικά Στοιχεία!

    Το ημερολόγιο έδειχνε 25 Ιουλίου 1940, όταν έλεγε ΣΕ δημόσια ομιλία του χιτλερικού επιτρόπου στην Ολλανδία, Άρτουρ Ζέις - Ίνκβαρτ, ηγετικού στελέχους του Γ’ Ράιχ, που πρωτοστάτησε στις ζυμώσεις για τη διαμόρφωση της μεταπολεμικής… Νέας Ευρώπης ΤΟΥ ΤΏΡΑ (Άλλωστε και ο Bush Junior ΜΙΛΟΎΣΕ ΓΙΑ ΝΈΑ ΕΥΡΏΠΗ) !!

    «Η Νέα Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας όλων των λαών της, μια Ευρώπη δίχως ανεργία, οικονομικές και νομισματικές κρίσεις, μια Ευρώπη του σχεδιασμού και του καταμερισμού εργασίας, η οποία έχει στη διάθεσή της τις πιο σύγχρονες τεχνικές παραγωγής κι ένα πανηπειρωτικό σύστημα εμπορίου κι επικοινωνιών αναπτυγμένο σε κοινή βάση, θα θεμελιωθεί με ασφάλεια και ραγδαία αυξανόμενη ευημερία μόλις απομακρυνθούν οι εθνικοί οικονομικοί φραγμοί. […] Σ’ αυτήν την Ευρώπη όλα τα χέρια θα χρειάζονται. Τα ταλέντα κάθε έθνους θα απολαμβάνουν ένα διευρυμένο πεδίο δράσης. Τα ταλέντα καθηλώνονται όταν περιορίζονται σε μικρές εθνικές, πολιτικές και γεωγραφικές επικράτειες. Σε μια μεγαλύτερη σφαίρα είναι δυνατόν ακόμη και για μικρές χώρες και τους υπηκόους τους να αναπτύξουν πλήρως τις πολιτισμικές, οικονομικές και ανθρώπινες δυνατότητές τους».

    Στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος και Συχνότητας κινούνταν οι οδηγίες του επικεφαλής της υπηρεσίας ενημέρωσης, του υπουργείου εξωτερικών του Γ’ Ράιχ, για το χειρισμό του… «ζητήματος Ευρώπη», από τα γερμανικά ΜΜΕ, Καρλ Μένγκερλε, στις 27 Σεπτεμβρίου 1941:
    «[…] Στόχος: μια ομοσπονδιακή Ευρώπη υπό την ηγεσία και προστασία της ισχυρότερης, υγιέστερης και πιο υπεύθυνης ομάδας δυνάμεων. […] Η διαίρεση της Ευρώπης σε μικρές ή μικροσκοπικές εθνικές οικονομίες και συστήματα επικοινωνίας είναι ξεπερασμένη. Τέρμα πια στα διαβατήρια και τις βίζες. Η κεντροευρωπαϊκή ευημερία θα φέρει ευημερία και οικονομική ασφάλεια σε όλα τα μέλη. […] Οι αντίπαλοι της Ευρώπης δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο πέρα από την επιστροφή στις παλιές μέρες, που η ιστορική εξέλιξη έχει ξεπεράσει και απορρίψει».

    Τί ΔΙΑΦΈΡΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ;; ΤΑ .. ΟΝΌΜΑΤΑ ΜΌΝΟ!!!

    Αφού τα ξέρατε ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΤΏΡΑ;; Άρα Αρχίσαται να ΦΟΒΌΣΑΣΤΕ! Τώρα (Ίσως!;) ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή