Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

(Εξαιρετικό)! Αρτέμης Σώρρας: καταζητείται



Πέτρος Αργυρίου
8 χρόνια χωρίς αναστολή για κατ’ εξακολούθηση κακουργήματα υπεξαίρεσης κι απάτες απέναντι σε κοντινά του μάλιστα πρόσωπα. 

Ανάμεσα στις πολλές απάτες του, πλήρωσε τ αμάξι του πρώην δικηγόρου του και κουμπάρου με ληγμένα δηνάρια Κουβέιτ. Κι αυτό είναι το λιγότερο: Ο Σώρρας, όπως κι ο πρώην συνεταίρος του, ποτίζει τους οπαδούς με ληγμένα. 



Ο πυλωρός των τρισεκατομμυρίων δεν ήθελε να αγγίξει ούτε τρίχα από την τεράστια περιουσία του φαντασιακού του νεοέλληνα, οπότε δάγκωνε ότι τον πλησίαζε σε απόσταση χιλιομέτρου. 

Το σχέδιο του ήταν απλό: κρατική αναγνώριση των λεφτών μονόπολης που είχε δανειστεί, λεφτά που στο διαδίκτυο πωλούνται 100 ευρώ το δισεκατομμύριο, είσπραξη πραγματικών χρημάτων για τις υπογραφές των δανειακών του συμβάσεων από κράτη ή δήμους ή κι από την εφορία και δημιουργία με αυτό τον τρόπο μιας οικονομικής κυκλοφορίας με τα λεφτά των δανειζόμενων που θα του έδιναν μια οικονομική επιφάνεια και μεγαλύτερη πειθώ για να επεκτείνει την εγκληματική του δράση: 
Η τελική του στόχευση ήταν να μπει στη Βουλή για να χαίρει ποινικής ασυλίας. 

Ο Σώρρας δεν ήταν ο μόνος εγκληματίας στην οργάνωση END: Ο μέχρι πέρσι συνεταίρος του ομογενής ιατρός Λαμπράκης κατηγορείται για ιατρική ναρκεμπορία. 

Έγραψα άρθρα, ακόμη και βιβλίο για αυτούς τους εγκληματίες, επικοινώνησα με αρμόδιες αρχές μπας και προλάβουμε έστω αυτό το νεόπλασμα. Μάταια, δεν κουνήθηκε φύλο κι ο Σώρρας συνέχισε ανενόχλητος να απλώνει τα δίχτυα του. 

Ο Σώρρας ήταν ένας ακόμη βολικός αντιπερισπασμός στο ξεπούλημα της χώρας, ένας θορυβώδης σιγαστήρας της υποβόσκουσας λαϊκής οργής. 

Η δικαιοσύνη άργησε κάτι χρόνια ακόμη και για τα κοινά ποινικάτου Σώρρα, η δημοσιογραφία είναι μια βιτρίνα. Η χώρα σε απόλυτη παρακμή παρακολουθεί στο survivor ανάμεσα σε άλλους έναν τύπο που δηλώνει manager rugby, ένα άθλημα το οποίο έχει στην Ελλάδα ένα πρωτάθλημα με 5 ομάδες που χρηματοδοτούνται από τους ίδιους τους παίχτες. 
Αυτό δεν είναι το τέλος μιας πολυμελούς πλέον οργάνωσης που μαζεύει όπως τα σκατά τη μύγα λαμόγια, ψυχιατρικά οριακούς και βλαμμένους. 
Ήδη πρόσφατα, προβεβλημένο στέλεχος της οργάνωσης δολοφόνησε μια πρώην του και πρώην στέλεχος της οργάνωσης παιδίατρο. 
Ο φυγόδικος Σώρρας τώρα ζητάει από τους οπαδούς του να μπλοκάρουνε τη δικαιοσύνη με σωρεία μηνύσεων. 
Το κόλπο είναι παλιό, το κάνουν χρόνια τώρα οι πολυεθνικές, το κάνουν και οι σαϊεντολόγοι στις ΗΠΑ: σημασία δεν έχει να κερδίσεις τις δίκες αλλά να εξουθενώσεις τον αντίπαλο σου. 
Να μην ξεχνάμε ότι είναι αυτή η δικαιοσύνη που το 2013 αναγνώρισε στην υπόθεση Γεωργιάδη τα ομόλογα Σώρρα επειδή έτσι της κατέβηκε της βλαμμένης της δικαστίνας, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν εμφανίσθηκε καν στη δίκη. Οποία γελοιότης! 

Κεράσαμε τον Σωκράτη κώνειο. Καταδικάσαμε τον εθνοσωτήρα Σώρρα. Ο Σώρρας θα πάρει το διαστημόπλοιο του, θα πάει στον πλανήτη των Ελ και θα επιστρέψει για να τιμωρήσει τους αδικητές. Η Δευτέρα Παρουσία του θα είναι αμείλικτη. 

Υποθέτω ότι θα δούμε κι άλλα εγκλήματα από τους οπαδούς του Σώρρα. Ούτως ή άλλως, η χώρα κυλάει προς την εγκληματικότητα από τα κάτω. 

Άντε και καλό survivor να χουμε γιατί οι νόμοι της ζούγκλας θα είναι κυρίαρχοι σε λίγα χρόνια από τώρα, υπ’ ευθύνη των μνημονιακών κυβερνήσεων και ενός πολιτικοοικονομικοδημοσιογραφικού συστήματος απόλυτης ανομίας με μια δικαιοσύνη πότε αμελή και άλλοτε συνένοχη. 

All hope abandon ye who enter here. 


http://gregordergrieche.blogspot.gr/2017/03/blog-post_48.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου