Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Η επιστροφή των ζόμπι



Τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ επέλεξε να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο αρχικαταστροφέας της χώρας, Κώστας Σημίτης, βγαίνοντας σαν άλλο ζόμπι μέσα από το πολιτικό του κενοτάφιο που ήταν ερμητικά κλεισμένος...

Χωρίς κανένα ίχνος αυτοκριτικής, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τη διαφθορά σαν ένα κοινωνικό φαινόμενο, ξέχασε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, τη Siemens,τις μίζες με τα εξοπλιστικά και την είσοδο της χώρας στη ζώνη του ευρώ χωρίς να πληροί καν τις προϋποθέσεις και υπεραμύνθηκε την  «προσφυγή της χώρας στις εκλογές» μπαίνοντας και αυτός στον αστερισμό του Κούλη.

Σε αυτή τη χώρα φίλοι δυστυχώς έχουμε μάθει να δίνουμε χώρο στον παλαιοκομματισμό, κόβοντας έτσι τον δρόμο  σε νέους άξιους ανθρώπους να εργαστούν  για το καλό της.

Δεν είναι συμπτωματικό πως τον Σεπτέμβριο του 2015 επανεμφανίστηκε ο Κώστας Λαλιώτης (άλλο ζόμπι και τούτο) δια χειρός Φώφης Γεννηματά, αλλά και άλλες πολιτικές μαριονέτες, του αμαρτωλού πολιτικού παρελθόντος της χώρας.

Όπως επίσης δεν είναι τυχαία η στιγμή που ο "βρυκόλακας" Σημίτης βγαίνει να μιλήσει την ίδια μέρα που συζητήθηκε στη Βουλή η σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες για έναν από τους πιο στενούς του συνεργάτες του… τον πάλαι ποτέ πανίσχυρο τσάρο της οικονομίας, Γιάννο Παπαντωνίου.

Όλα δουλεύουν συστηματικά για τον Κούλη..για να τον καμαρώσει μια μέρα ο πατέρας του εάν και εφόσον γίνει ο πρωθυπουργός.

Είναι μεγάλο βάσανο η οικογενειοκρατία στην Ελλάδα.
Αυτή μας έμπλεξε και μας έφερε μέχρι εδώ στα μεγάλα αδιέξοδα και αυτή είναι που σέρνει πίσω της αβανταδόρους σαν τον Κ.Σημίτη αλλά και τα τηλεοπτικά κανάλια όπως ο ΣΚΑΙ.

Γιατί όπως λέει και ο Γιάννης Αγγελάκας...«Κινούμαστε σε μία κοινωνία που ανέκαθεν ήταν νεοφοβική».

Και έχει δίκιο.
takis Vorini

http://tvorini-gr.blogspot.gr/2017/03/blog-post_29.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Tvorini-gr+(vorini-gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου