Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΑΔΕΔΥ: Καταγγελία για τα εξώδικα και τις απειλές σε βάρος συναδέλφων μας στην Τ.Υ. του Δ. Νέας Φιλαδέλφειας

Επιστολή προς «Δικέφαλος 1924 – Κατασκευαστική Α.Ε.» / Κοινοποίηση: 1) υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, 2) περιφερειάρχη Αττικής, 3) δήμαρχο & δημοτικό συμβούλιο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, 4) πρόεδρο & ΔΕΕ του ΤΕΕ, 5) ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ


Δείγμα οπαδικού μαύρου χιούμορ. Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek365.com: Φίλοι της ΑΕΚ έβαψαν ξανά στα χρώματα της ομάδας τον χώρο, στον οποίο είχαν γράψει χθες συνθήματα… άγνωστοι Όπως είναι γνωστό, άγνωστοι βρέθηκαν χθες στη Στρούγκα και κατέστρεψαν τα γκράφιτι που είχαν κάνει οι φίλοι της ΑΕΚ στο οίκημα, με μαύρο και… μοβ χρώμα. Ωστόσο, φίλοι της Ένωσης βρέθηκαν ξανά σήμερα στο σημείο και αποκατέστησαν τις ζημίες, βάφοντας ξανά στα χρώματα της ομάδας το κτίριο. Όπως βλέπετε έγινε πολύ καλή δουλειά, με το αποτέλεσμα να δίνει άλλη ομορφιά στη λεωφόρο Δεκελείας, καθώς θυμίζει στον επισκέπτη την ομάδα που έκανε γνωστή τη Νέα Φιλαδέλφεια σε όλο τον πλανήτη
Η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει ότι το τελευταίο διάστημα καλλιεργείται στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας κλίμα πιέσεων και εκφοβισμού σε βάρος των εργαζομένων του Δήμου και ειδικά απέναντι στους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας. Κλίμα που εντείνεται με απανωτά εξώδικα, το τελευταίο των οποίων από την εταιρία «Δικέφαλος 1924 – Κατασκευαστική Α.Ε.» προς την Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.
Με βάση τα παραπάνω, η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί την εν λόγω εταιρεία: Να σταματήσει την μέσω εξώδικων ή οποιουδήποτε άλλου τρόπου άσκηση πιέσεων προς τα μέλη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. υπαλλήλους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και να σεβαστεί τη νομιμότητα και τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΜΑ: Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (που η δολοφονία του έγινε από "Ελληνικό" χέρι!)!


    Ξεχώριζε όμως και για το πλούσιο (ΑρχαιοΕλληνικό) υβρεολόγιό του. Το 1823, έστειλε την εξής απάντηση στον Μαχμούτ Πασά (Σαν να λέμε σήμερα τους ντόπιους Λακέδες των Αποικιοκρατών): «Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί (Μνημόνιο κ. Αξιολογίσεις), λέγεις να προσκυνήσω (Να πληρώσουν οι Ελληνες). Κι εγώ, πασά (ΛακεΠρωθυπουργε) μου, ρώτησα τον Πούτζον (Πέος) μου τον ίδιον κι αυτός μου αποκρίθηκε να μην σε προσκυνήσω (Να ΜΗΝ πληρώσουν οι Ελληνες) κι αν έρθεις κατ' επάνω μου (Με ΜΑΤ/ΜΕΑ κ. μισθοφόρους), ευθύς (σωστά) θα πολεμήσω (Θα Σας γά...σω!».

    Αυτή ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΉΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ 21! ΣΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΑΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή