Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Χάπι τζιχαντιστών: Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης μέλος της εγκληματικής οργάνωσης (φωτο)



Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ήταν ο συνταξιούχος αστυνομικός, που κατηγορείται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση που παρασκεύαζε στην Αττική και διακινούσε το αμφεταμινούχο χάπι Captagon, γνωστό ως «το ναρκωτικό των τζιχαντιστών».

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο 53χρονος Αθανάσιος Μπαλασάκης γνωστός στην εγκληματική οργάνωση ως «Σάκης» ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής με τον συνδυασμό «Ανατροπή στην Αττική» του Πέτρου Μαντούβαλου (φωτο) που έλαβε 32.478 ψήφους (2%) στις περιφερειακές εκλογές του 2014, με αποτέλεσμα να εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος μόνο ο επικεφαλής του.
Να σημειωθεί ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός διαφεύγει, όπως και ένας Αλβανός και ένας Τούρκος, τη σύλληψη. Και οι τρεις κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
mpalasakis_mantouvalos_aftodioikisi
Ο Πέτρος Μαντούβαλος με τον καταζητούμενο Αθανάσιο Μπαλασάκη
http://www.aftodioikisi.gr/koinonia/xapi-tzixantiston-ipopsifios-antiperifereiarxis-melos-tis-egklimatikis-organosis-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου