Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Συνδικάτο ΟΤΑ: Έρχονται αντιδραστικά μέτρα στους ΟΤΑ -Γενική Συνέλευση την ΚυριακήΑπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, στο Δημαρχείο Περιστερίου, πραγματοποιεί το Συνδικάτο, προκειμένου όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του: «Να σχεδιάσουμε, να οργανώσουμε την αντεπίθεση μας απέναντι στην νέα επίθεση που ετοιμάζουν κυβέρνηση, ευρωπαϊκή ένωση και πλειοψηφία των δημοτικών αρχών».
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του, το Συνδικάτο ΟΤΑ αναφέρει:

«Δεν έχουμε άλλα περιθώρια εφησυχασμού. Αν εμείς δεν οργανώσουμε την απάντηση μας αυτοί θα φέρνουν και νέα μέτρα ακόμα πιο δυσβάστακτα για τους εργαζόμενους.
Οι ιδιωτικοποιήσεις σε μια σειρά υπηρεσίες συνεχίζονται.
Η καταπάτηση δικαιωμάτων και κατακτήσεων τείνει να γίνει καθημερινό φαινόμενο.
Την ίδια στιγμή που κυβέρνηση και πλειοψηφία των δημάρχων υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ευρωπαϊκής ένωσης και τις απαιτήσεις του ΣΕΒ καταργούν τη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ δουλειά και την ανταλλάσσουν με εργαζόμενους μέσα από τα προγράμματα της φτώχιας και της μιζέριας των 495 ευρώ.
Εναρμονίζουν την ελληνική νομοθεσία με την ευρωπαϊκή και καταργούν τα ΒΑΕ.
Ταυτόχρονα σχεδιάζουν και ετοιμάζονται να φέρουν μια σειρά αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις στο χώρο των δήμων και της Περιφέρειας.
ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ!!
Τώρα θα πρέπει να οργανώνουμε την αντεπίθεση μας μέσα από μαζικές διαδικασίες. Με την οργάνωση μας και το σωστό προσανατολισμό μας μπορούμε να τους χαλάσουμε και τους σχεδιασμούς τους και τη πολιτική τους. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να περιμένουμε από κανένα να μας λύσει τα προβλήματα. Εμείς οι ίδιοι δεν παλέψουμε για τη δική μας ζωή».
http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/sindikato-ota-erxontai-antidrastika-metra-stous-ota-geniki-sinelefsi-tin-kiriaki/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου