Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Το ΠΑΜΕ πέταξε… σαρδέλες στη Βουλή (φωτο)



Αντιδρώντας στην τροπολογία μέτρων ύψους 2,7 δισ. ευρώ, η οποία πέρασε με απόφαση της Κυβέρνησης σε μέσα σε διεθνή σύμβαση για την αλιεία, οι διαδηλωτές πέταξαν στη Βουλή… σαρδέλες. Οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ, που συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής έξω απ τη Βουλή,  καταγγέλλοντας το νέο πακέτο μέτρων που είναι υπό ψήφιση στη Βουλή, διαμαρτυρήθηκαν πετώντας καφάσια με σαρδέλες.
Με αυτόν τον τρόπο οι διαδηλωτές θέλησαν να υποδηλώσουν ότι ο λαός αντιλαμβάνεται πως τα νέα μέτρα – ουρά του 4ου μνημονίου περνούν ως τροπολογία με πλάγιο τρόπο σε σύμβαση που αφορά στην αλιεία.
 http://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/pame-petaxe-sardeles-sti-vouli-foto/

1 σχόλιο:

  1. Εμείς θα θέλαμε να δούμε πως θα "μετάφραζαν" στην Νεοταξίτικη "ελληνική τους" το κάτωθεν κείμενο κάποιου Αγνωστου (για αυτούς) Ελληνα του Κωστή Παλαμά!!! Που ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΕ "ΠΑΡΑΞΕΝΟ" ΣΧΟΛΙΟ προτού δημιουργηθεί εσκεμένη αλλοίωση το κείμενο του Θεοτόκη!!! [Αλλά τι να περιμένεις όταν η Ακαδημία Αθηνών έχει πρόεδρο Άτομα του ... "επιπέδου" Παπαδήμα! Αυτά γίνονται ΜΌΝΟ σε Αποικιοκρατούμενες Υποανάπτυκτες Χώρες/Μαχαλάδες του 15/16ου αιώνα (π.Χ. ή μ.Χ. είναι αδιάφορο!)]!

    ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:

    Ανώνυμος8 Ιουνίου 2017 - 2:35 μ.μ.
    Ρέ Ζουράρι Ρέ Γαβρόγλου! Μάθετε Ελληνικά διότι τα ελληνικά Σας είναι για εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας στους Χρυσαυγίτες!

    Σας Συνιστούμε να μάθετε Ελληνικά στην Λογική Της Γλώσσας ΤΩΝ Ελλήνων!!!

    Ως Αρχή Σας Συνιστούμε κάποιον Άγνωστο Αφανη Έλληνα τον Κωστή Παλαμά!

    Άκουσε μπρέ Ζουράρι και Γαβρόγλου τι έγραψε:



    "Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς, Μηδέ Λεβέντες Όσσα, Ραγιάδες έχεις Μάνα Γη, Σκυφτούς για το ΧΑΡΑΤΣΙ, Κούφιοι και Οκνοί καταφρονάν τη Θεία τραχειά Σου Γλώσσα,των Ευρωπαίων Περίγελα και Των Αρχαίων Παλιάτσοι ... Και Δημοκόποι Κλέωνες και Λογοκόποι Ζωίλοι, και Μαμμωνάδες Βάρβαροι,και Χαύνοι Λεβαντίνοι, Λύκοι ώ Κοπάδια οι Πιστικοί και Ψωριασμένοι οι ΣΚΥΛΟΙ κι οι Χαροκόποι Αδιάντροποι και ΠΟΡΝΗ η Ρωμιοσύνη."


    Τα δέοωντα Μου ..... Ζουράρι και Γαβρόγλου!!!


    Πως άραγε θα το μετάφραζαν οι Κούφοι και οι Ράσπουτιν;;;

    Πάντως για να ξέρετε Ραγιάδες: Το πρώτο που "κτυπούν" η Νεοταξίτικη ΕσωτερικοΝαζιστοφασιστική κλίκα είναι τα Υπουργεία Παιδείας κ. Πολιτισμού!
    Και Ιδιαίτερα στην Χώρα Μας! Αυτό το βλέπουμε και το είδαμε πολλές φορές Ιδιαίτερα από την Κατοχή/Εμφύλιο εώς με και σε "Νησιά Παρθενώνες"/Ξενοκίνητες Χούντες με αποτελέσματα Κύπρου! Αλλά και το νήμα κρατά καλά μέχρι σήμερα που είναι και βρίσκονται στο ζενίθ τους οι Διαχειριστές μιας ΞΕΝΗΣ Εξουσίας! Σαυτήν Την Αποικιοκρατούμενη Χώρα - ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή