Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

[Επιτέλους, ο υμνογράφος του νέου Λένιν (Λαφαζάνης) ανακάλυψε τη δύναμη της... μεταφυσικής! Με το καλό και εκπομπή με τους Νεφελίμ ή - γούστα είναι αυτά - με τους πατριώτες ΕΛ]! Το Άγιο Πνεύμα… και η Αριστερά

Κώστας Σπετσέρης
Μέρα που είναι σήμερα και με τούς συμβολισμούς της είναι βέβαιο ότι είναι αφιερωμένη στην ηγεσία της όλης Αριστεράς.

  • Αφού λοιπόν οι βαθυστόχαστες Μ/Λ επιστημονικές αναλύσεις σας δεν σας πείθουν για την απαραίτητη ,αναγκαία χωρίς καθυστερήσεις προσέγγιση, ενότητα, μετωπική συμπόρευση των δυνάμεων της Αριστεράς.
  • Αφού η πολιτική ιστορία της πατρίδας (βλέπε ΕΑΜ-ΕΛΑΣ) δεν σας διδάσκει περί του πρακτέου πολιτικά σήμερα με όσα βιώνει ο ελληνικός λαός και η πατρίδα.
  • Αφού το πολιτικό δίκιο της κάθε πλευράς εγωιστικά και με μικροκομματική ιδιοτέλεια, υπερισχύει του πρωτεύοντος, να σώσουμε όσο μπορούμε λαό και πατρίδα.
  • Αφού η ιστορία θα σας καταγράψει ως συνυπεύθυνους για τις πολιτικές ροές ενός εξαθλιωμένου λαού προς ακροδεξιά και δεξιά.
  • Αφού για λόγους ιδεολογικής πολιτικής αμόλυντης καθαρότητας χαριεντίζεστε με τις ιδέες της Επαναστατικής ,Ριζοσπαστικής Αριστεράς.
  • Τ ό τ ε λοιπόν δεν απομένει τίποτε άλλο από το να επικαλεστούμε την χάρη και την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος προκειμένου η ηγεσία της Ριζοσπαστικής Αριστεράς να δει φως, και εμείς ο λαός άσπρη μέρα
Η μεταφυσική και η θεολογία στην υπηρεσία της Αριστεράς.
Εάν κι αυτό δεν φέρει αποτέλεσμα να πάμε όλοι μαζί να πνιγούμε, και σεις πρώτοι ως ηγεσία και μεις από κάτω που σας ανεχόμαστε.
http://www.iskra.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου