Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

(Καπιταλισμός, εκσυγχρονισμός και... γαϊδούρια)! Δήμαρχος βάζει αριθμό κυκλοφορίας στα γαϊδούριαΤέλος σε ένα καθεστώς που εδώ και χρόνια δημιουργούσε αρκετά προβλήματα, έβαλε η απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Οροπεδίου Λασιθίου και η οποία αφορά στη νομιμοποίηση της μεταφοράς τουριστών με γαϊδουράκια προς το Δικταίο Άντρο.
 
Η απόφαση ελήφθη πριν λίγες ημέρες με τον Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη να δηλώνει στο ekriti.gr ότι από δω και στο εξής η μεταφορά των τουριστών με γαϊδουράκι θα γίνεται αφού θα ακολουθούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στα γαϊδουράκια θα μπει μέχρι και αριθμός κυκλοφορίας ενώ οι ιδιοκτήτες των ζώων θα φορούν παραδοσιακή στολή ενώ θα κρατούν και μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών ενώ μεταξύ άλλων θα εγγράφονται και στο μητρώο.
Είναι μία απόφαση που δέχθηκαν ομόφωνα όλοι οι ιδιοκτήτες που μεταφέρουν τουρίστες προς το Δικταίο Άντρο, σημειώνει ο κ. Στεφανάκης και προσθέτει ότι πριν από λίγα χρόνια είχε δημιουργηθεί μείζον θέμα στην περιοχή με αρκετούς από αυτούς να καταλήγουν στα δικαστήρια.
Κλείνοντας, ο Δήμαρχος διευκρινίζει ότι μετά από την εξέλιξη αυτή, αν κάποιος επιθυμεί να ασκήσει αυτό το επάγγελμα, μπορεί να απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. Προτεραιότητα ωστόσο, όπως λέει, θα έχουν οι φοιτητές, οι μόνιμοι κάτοικοι καθώς και τα άτομα εκείνα που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.
Δείτε ακόμη:
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/dimarxos-vazei-arithmo-kikloforias-sta-gaidouria/

1 σχόλιο:

  1. Θεωρούμε καλοπροαίρετη την προσπάθεια σου για ... Εξαγωγή Συμπερασμάτων! Αλλά Άστοχη και Ανούσια! Διότι τόσο εσείς όσο και άλλοι διάφοροι (θεωρούμε εξ αρχής ολους καλοπροαίρετος, αλλά τους ελέγχουμε με την Διαφορικη Αφαιρετική Λογική) αναμασατε της Επικεφαλίδες Των Πολιτικών Επιστημονικών Ολοκληρωμένων Στρατηγικών Αναλύσεων ΜΑΣ! Και το βλέπουμε αυτό το αναμασημα των Επικεφαλίδων στο οτι Δεν Κανει Κανεις Παραδοχή το Πραγματικό το Αληθινό Ζητούμενο της Υπόστασης του Ελληνικού Κράτους!
    Περιγράφεται ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ! ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΟΥΔΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΟΜΗΣ!!! ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!

    Και κρυβωσασται ΟΛΟΙ ΣΑΣ μέσα σε Αφηρημένους Αριθμους, Αφηρημένα Νούμερα που όλα προέρχονται από εικονικές μεταβλητές, για να Δικαιολογείται στο Διενεκες την .. Ύπαρξη Σας! Στην ουσία Πασχεται από Μια Αφηρημένη Αδιαφορία! Αυτό Είναι μια Μορφή Αρρώστιας τόσο σε Κοινωνικό (Σύνολο) όσο και σε Ατομικό Επίπεδο, την οποία Σας Έχουν Συνειδητά και Ασυνείδητα Επιβάλλει το Καπιταλιστικό Απάνθρωπο ΠολιτικοΟικονομικό Σύστημα!!!

    Φιλέ μου, τόσο Εσύ όσο και Άλλοι .... Φοβάστε !!!��

    ΑπάντησηΔιαγραφή