Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Μια κάρτα - μια ιστορία...



Μια ξεχωριστή κάρτα πήραν μαζί με τα υλικά του 20ου Συνεδρίου οι αντιπρόσωποι από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ όλης της χώρας. Μια διπλή κάρτα που σε δυο φωτογραφίες συμπυκνώνει 70 χρόνων ιστορία. 


Στη μία φωτογραφία ένα οδόφραγμα από τις μέρες του ηρωικού Δεκέμβρη του 1944. Ένα οδόφραγμα στη Λεωφόρο Ηρακλείου, μπροστά στα κλωστοϋφαντουργεία που λειτουργούσαν τότε. 


Και στη δεύτερη φωτογραφία το ίδιο σημείο όπως είναι σήμερα. Το σημείο που βρίσκεται η έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ. Οι παλιότεροι θυμήθηκαν και οι νεότεροι έμαθαν πως ο χώρος για να χτιστεί η έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ επιλέχθηκε τότε και για την ιστορία του...


http://e-oikodomos.blogspot.gr/2017/04/blog-post_5.html#more

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΜΑ: ΕΊΜΑΣΤΕ ΩΡΑΊΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


    Να γίνει η Ελλάδα Κέντρο Παγκόσμιου Πολιτισμού και Ειρήνης τονίζοντας πως «Είναι η Μόνη Λύση» (Προσθέτουμε Εμείς: Σαυτην την Δύσκολη Παγκόσμια Εξίσωση! Διότι η Ελληνική Παιδεία ο Ελληνικός Πολιτισμός Είναι η Μοναδική Ανέκαθεν Παγκόσμια Αντίληψη/Φιλοσοφία Που Εστί ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ! Ανάγει Το Ανθρώπινο ΩΝ ΣΕ ... ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ (ΕΞ-ΕΛΙΞΗ))!!!

    «Είναι Ιεροσυλία αυτό που γίνεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία όλα μπήκαν κάτω από το χαλί. Σήμερα ο μνημονιακός είναι Πατριώτης» είπε μεταξύ άλλων ο Μίκης Θεοδωράκης και συνέχισε:
    «Έχει χυθεί Αίμα για την Ελευθερία της Πατρίδας ΜΑΣ, Και το Αίμα είναι Ιερό. Αυτοί που Αντιμετωπίζουν τον Λαό ως Σκουπίδια να ξέρουν ότι σε Βάθος Χρόνου (Προσθέτουμε Εμείς: dt), τα Σκουπίδια ΑΥΤΑ μπορούν να Μεταβληθούν (Προσθέτουμε Εμείς: Και να Μετασχηματιστούν) σε Δυναμίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή