Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Και όμως υπάρχει ελπίδα

  ελπίδα
   Τάσος Σταυρόπουλος 

  Σε μια κρίσιμη στιγμή που οι εργαζόμενοι, άνεργοι, νεολαία και συνταξιούχοι πετιούνται στο δρόμο, που οι συνδικαλιστικές ηγεσίες με τη στάση τους εκτρέφουν την κυβέρνηση Σύριζα- ΑΝΕΛ για να υλοποιήσει την πολιτική της Ε.Ε και ΔΝΤ, που η αριστερά περί άλλων τυρβάζει και αδυνατεί να συγκροτήσει ένα Μέτωπο αντίστασης   ενάντια στην πιο αντιλαϊκή πολιτική μετά την μεταπολίτευση,οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ Κοζάνης κατέβηκαν στο δρόμο όλοι μαζί. 

 • Για να μην ξεπουληθεί η ΔΕΗ.   Για να υπερασπισθούν τους κόπους μιας ζωής. Για   να μη δουλεύουν με μπλοκάκια , όπως   οι νέοι μας σήμερα. Για να μη βρεθούν στο δρόμο, όπως χιλιάδες εργαζόμενοι   γίνονται άνεργοι   και κανένας από τους βουλευτές του Σύριζα δεν κοκκινίζει από ντροπή και που σε λίγες ημέρες θα ψηφίσουν   νέες περικοπές των συντάξεων. Όπως ψήφισαν την περικοπή του ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους !
 • Υπάρχουν ευθύνες: Για την πολιτική αργού θανάτου που εφαρμόζει η κυβέρνηση Τσίπρα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων. Για τις απεργίες λιτανείες από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που έχουν καθηλώσει τους εργαζόμενους στα σπίτια τους. Για την αδυναμία των αριστερών κομμάτων και συλλογικοτήτων να δώσουν διέξοδο στο λαό.
 • Μέσα σε τέτοιο πνιγηρό κλίμα, οι εργαζόμενοι κατέβηκαν στο δρόμο στην Πτολεμαΐδα και δήλωσαν παρόντες. Η πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα- ΑΝΕΛ, Ε.Ε και ΔΝΤ, μπορεί να ηττηθεί. Αρκεί οι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι να πιστέψουν στη δύναμή τους.   Και να αναλάβουν τις ευθύνες τους όσοι με την πολιτική τους στάση επιτρέπουν στην κυβέρνηση Τσίπρα να φέρει σε πέρας τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και την κατάργηση της κοινωνικής ασφάλισης, που οι προκάτοχες μνημονιακές κυβερνήσεις απέτυχαν να το κάνουν.
*Πηγή: sxedio-b.gr
http://www.iskra.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CE%BC%CF%89%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B1/

1 σχόλιο:

 1. Οχι Ρε σείς ! Στην Ελλάδα Ζείς Δεν Υπάρχει Ελπίς ! Αυτό Το λέγαν οι Ελληνες Αρχές Δεκαετίας του ... 50!!! ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ! Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η :

  Ρε παιδιά τί ψάχνεται; Πολιτική Ανάλυση, Αιτιολογία;
  Αυτοί όλοι Τους Είναι Λακέδες! Αχαροι Αμοιροι Αψυχοι Ανοργασμικοί!
  Επιτελούν το Έργο τους, όπως οι χθεσινοί οι προχθεσινή κ.ο.κ.!
  Ο Ρόλος Του Λακέ δεν έχει ποτέ αλλάξει εδώ και εκατονταετίες!
  Μόνο που στην Χώρα μας οι Λακέδες τα δείχνουν ΌΛΑ 110%!
  Πρέπει να καταλάβουμε Καλά, ότι η Χώρα Μας Είναι Ανέκαθεν Αποικιοκρατούμενη με τους ποίο Αριστους Λακέδες! Του Διαβόλου Κέρατα!

  Μην περιμένετε τίποτα από δαύτους!
  Βλέπουν το Ελληνικό Λαό σαν Αριθμούς σαν Νούμερα Χρηματηστηριακά! Αυτοί όλοι τους είναι τουλάχιστον για μπάτσες! Λάσπη κάναν την Ζωή μας Λάσπες να Τους κάνουμε!

  Στήσιμο Στο Σύνταγμα Φτύσιμο και Μπάτσες! Σε Όλους Αναδρομικά!
  Και Παράλληλα κτυπάμε Όλες Της Αποικιοκράτες Δομές και Ιδιαίτερα Τους Αποικιοκράτες Ανελέητα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή