Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.

Του Γ. Γ.

 Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.

Αβραάμ Λίνκολν - Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών

Καλά που υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί σαλτιμπάγκοι, ορισμένοι που έχουν είχαν ανάγει την μπουρδολογία και την υποκρισία σε επιστήμη και μας χαρίζουν ένα χαμόγελο με τις αντιδράσεις τους, τώρα που αντιλαμβάνονται ότι πλησιάζει ο καιρός να πέσουν τα προσωπεία τους και να γίνει γνωστός ο ρόλος τους.
Ενας ρόλος που ομολογούμενος τον έπαιζαν με μεγάλη πιεστικότητα και εξασφάλιζαν μ’ αυτό τον τρόπο τον βιοπορισμό τους. Και το ωραίο είναι ότι ούτε οι κατασταλτικοί μηχανισμοί μπορούν να τους σώσουν από την πλήρη ξεφτίλα, αφού κι αυτοί έχουν τα όρια μέσα στα οποία μπορούν να παρέμβουν.

Αυτά που παρακολουθούμε τώρα είναι μόνο η εισαγωγή αφού είμαστε πεπεισμένοι ότι τα καλύτερα έρχονται.

Η παρακάτω ανάρτηση είναι από την ιστοσελίδα http://papaioannou-giannis.net/Πολίτες έκραξαν συνεργάτες των Δανειστών σε Κοζάνη και Λαμία

Τα πράγματα αγρεύουν.

Πολίτες έκραξαν  δυο εξ αυτών που ψήφισαν εντολές  των  Δανειστών στην Ελληνική βουλή.
Τις αποδοκιμασίες των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ και του αγροτικού χώρου συνάντησαν  σε  Κοζάνη και Λαμία  οι Μίμης Δημητριάδης και Βαγγέλης Αποστόλου .Ειδικότερα μέλη του «Σπάρτακου» και της «Ένωσης» αποδοκίμασαν τον βουλευτή  Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Μίμη Δημητριάδη πριν από την έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ του φώναζαν «ξεπουλάτε» με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει ότι το υπερταμείο είναι δημόσιο με μοναδικό μέτοχο το ελληνικό Δημόσιο.

Δείτε το video:


Νωρίτερα στην  Λαμία σε μια κομματική φιέστα συνδικαλιστές Αγρότες απαίτησαν και πήραν τον λόγο και  αφού όπως εξήγησαν δεν θέλουν να ακούσουν κι άλλα παραμύθια, έκραξαν τον υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου και αποχώρησαν.

Δείτε το video:

 http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/10/blog-post_1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου