Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Προς βολευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Καραγιαννίδη και τους ομοίους του: «''Είναι πολλά τα λεφτά'' και λίγο το φιλότιμο σας»

Της Τ.Γ.

Την πρόταση της κυβέρνησης στον Β. Πολύδωρα να αναλάβει πρόεδρος του ΕΣΡ περίμενε ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ –και μέλος της "αντιπολιτευόμενης" «Κίνησης των 53»- Χ. Καραγιαννίδης, για να αντιληφθεί ότι η ξεφτίλα τους έχει γίνει δεύτερη φύση τους.



«Αν δεν καταλαβαίνετε ότι μας ξεφτιλίζετε θα πέσετε απ' τα σύννεφα λίαν συντόμως» έγραψε στο f/b σε μια στιγμή αναλαμπής, γαντζωμένος στο δικό του συννεφάκι, την εξουσιαστική καρεκλίτσα του!

Μα κύριε βουλευτά μου … στήριξες μνημόνια, πολιτικές που οδήγησαν στα τάρταρα το βιοτικό μας επίπεδο και δεν σε ενόχλησε τίποτα. Ψήφισες αντιλαϊκά μέτρα που οδήγησαν στην έσχατη εξαθλίωση τους συνταξιούχους, στέρησαν το χαμόγελο και την ελπίδα από τη νέα γενιά. Σε όλα αυτά δεν άρθρωσες την παραμικρή αντίδραση σου.

Πρέπει να το παραδεχθώ ότι αγνοούσα την ύπαρξη σου κύριε βολευτά. Και καλύτερα. Γιατί με το που επισκέφτηκα την παρουσία σου στο facebook συγχύστηκα, εξοργίστηκα, ένιωσα αηδία για το πρόσωπο σου, βλέποντας την φωτογραφία που παραθέτεις από συγκέντρωση ανθρώπων του μόχθου οι οποίοι με τα εργαλεία της δουλειάς τους σχηματίζουν το τιμημένο σφυροδρέπανο. Αλλά ας μην αναφερθώ σ’ αυτό. Θα είσαι και εσύ ένας «κομμουνιστής» του φυράματος Κατρούγκαλου.

Μας γράφεις ότι τον εξευτελισμό σας τον κατάλαβες με την πρόταση στον Βύρωνα … Εστω κι έτσι …

Υπάρχει κάτι, κύριε βολευτή μου που λέγεται τιμή και αξιοπρέπεια και όποιος τα διαθέτει δεν επιτρέπει σε κανέναν τον εξευτελισμό του!

Οι Ιάπωνες στο όνομα τους κάνουν χαρακίρι! Εσείς μπορούσατε να τα διαφυλάξετε με μια απλή παραίτηση. Μα ''είναι πολλά τα λεφτά'' και λίγο το φιλότιμο σας.

Γι αυτό βγάλτε το σκασμό και συνεχίστε  σιωπηλός με τους συνδαιτυμόνες σας την γελοιοποίηση και την κατρακύλα σας.

Ετσι κι αλλιώς το τέρμα σας είναι κοντά.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/10/blog-post_649.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου